Autoslide 2007, Žarnovica
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Autoslide 2007, Žarnovica
- Toto téma obsahuje 3 odpovede, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 6 mesiacmi od
mirolc.
-
AutorPríspevky
-
5. januára 2007 o 10:06 #70811
milan3232
Účastník (Participant)Caute,
mate s tymto podujatim niekto nejake skusenosti, postrehy? Je to tento vikend 07.01.2007 a rozmyslam tam ist pozriet. http://www.autoslide.sk5. januára 2007 o 14:32 #70812boriso666
Účastník (Participant)No pocul som, ze je to super akcia… Uz som sa tam aj posledne 2rocniky chystal len vzdy to padlo 😕 Ale tento rok uz chcem ist ale nemam odvoz takze ak by ste niekto v nedelu isly este k tomu cez Ziar a maly volny miesto velmi rad by som sa priftieral 😁
5. januára 2007 o 16:33 #70813Vidicon
Účastník (Participant)skoda ze az v zarnovici, namozem kazdy vikend travit stovky kilometrov od domu… inak ma to zaujima… ides dufam na motorke! 😁
5. januára 2007 o 16:42 #70814mirolc
Účastník (Participant)Ja som tam bol pred 2 rokmi a ani vtedy nebol sneh. je to celkom dobrá akcia. Idu naraz asi 4 autá asi 5kôl. Su rozjazdy a nakoniec finále. Celkom dobré spestrenie dlhej zimy 😉
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Kove 800X GT (2026): Čína, ktorá dospela. Prekvapenie roka na strednom Slovensku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Kove 800X GT (2026): Čína, ktorá dospela. Prekvapenie roka na strednom Slovensku
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!