Dalsi krasny clanok o nas
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Dalsi krasny clanok o nas
- Toto téma obsahuje 19 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 12 mesiacmi od
racer8.
-
AutorPríspevky
-
6. augusta 2007 o 19:40 #75762
Lavergsx600
Účastník (Participant)Kto chce kam , pomozme mu tam…
Idem si minule po ceste a oproti sa ruti motorkar v kratkom tricku a kratasoch na skutriku. zrazu vyhadzuje smerovku ze ide odbocit do lava (z jeho strany) predvidam a hovorim si CO TEN DEBIL ASI UROBI… no hla, hned ako som spomalil motorkar predo mnou to zacal klopyt ako sportovec noha po zemi mu klze a frajersky berie zakrutu… Nepredvidat a nespomalit, tak je vo mne pricapeny na naraznik a trikrat otrieskany o zem. alebo jednoducho vonia fialku od spodu… ale sakra, skoda auta… ved ho sejme niekto iny. dopadlo to dobre… Auto je cele. a motorkar? … kto chce kam pomozme mu tam…
6. augusta 2007 o 20:35 #75763matoTL
Účastník (Participant)Racer8-povedz mi čo na tej reportaži nebola pravda? 😎
6. augusta 2007 o 20:40 #75764matoTL
Účastník (Participant)Boli tam opisane pribehy ludi na motorkach aj ked boli tam aj odstrašujuce pripady…to čo tam bolo povedane je pravda a za tým si stojím, nebola tam žiadna osierka na našu stranu.som človek kt.ma rad objektívne informácie aj ked mnoho XXX nás pekne natru v telke alebo novinách tak totobolo urobene normálnym spôsobom si myslim aspon ja…
6. augusta 2007 o 20:47 #75765Lavergsx600
Účastník (Participant)matoTL suhlasim
6. augusta 2007 o 20:48 #75766racer8
Účastník (Participant)matoTL uz len vydavatelstvo v ktorom pracuje ten redaktor….
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!