Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Dalsia kraska suzuki
Tu je link na novu GSXR 600-750 aj z popisom 😉 [linka]
mne osobne sa velmi lubi 😘 😘 😘 🙂 🙂 🙂
Nic moc, najkrajsi model bol 2004 – 2005 , ale je to len moj osobny nazor 🙄 😇
Je to perfektná motorka. K absolútnej dokonalosti jej chýba už len maličkosť – že to nie je Honda 😈
Heavy co si zatazeny na kridelka?? 😀
mne sa to celkom lubi.. len na to svetlo predne si budem musiet zvyknut 😎
zahri – keď ju budeš mať doma v garáži, tak si na to predné svetlo zvykneš veľmi rýchlo… 😉 😁
Lavergsx600 to by som na teba nepovedal mne sa tato nova lubi najviac zo vsetkyx co doteraz robili 🙂 🙂 uppppplne som sa zamiloval a suhlasim s Heavym ze ta moto ma xybu ale nie s kridelkami ale ze nieje moja 😉 😁 😈
racer8 ja nehovorim ze je skareda, ale pre mna nic moc… asi tak ako fireblade novy… kolko oci tolko chuti 🙄
… krásne motorky, až na ten vejfak … 😕
rmacko doteraz som nenavidel vyfucky tohto typu 🙂 hlavne ked prisla prva gsxr1000 😟 ale tento sa mi uz docela pozdava nieje taky maly ako u predxadzajucej verzie a aj tvar ma netipicky 🙄 ale ked sme uz pritom vyfuck si vymenis za aky xces 😉
racer8 ten vyfuk je skoro taky isty ako na hornete novom 🙂 alebo sa mylim? 🤐
Lavergsx600 ale ako tak pozeram predsa sa to len podoba 😉
..krasna motorka, ..jedna z najkrajsich z japonskeho stvorlistka, prestahujem sa do brna a berem ju 😎
Darmo, Suzuki to proste vie : kvalita spojená s krásou. 🙂
Len tie otrasné výfucky sa mi na týchto nových modeloch vôbec nelúbia. 😟
Suzuki 😛 bleeeee neni môj tip 😕 😟
Honda je Honda 😁 😁 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |