Connect with us

Dilema

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    oskar56
    Účastník (Participant)

No ludkovia chcem kupit stroj ale vazne netusim co to ma byt pacia sa mi aj supersporty aj nahace aj cestne endura. No mam v tom zmetok. Jasne ze by som chcel trosku pocestovat v lete takze by to malo byt asi nieco vacsie ale nakolko chcem cestovat s mojou drahou polovickou a na jednej masine malo by to byt asi nieco pohodlne aj pre nu. Poradte please nemam absolutne ziadne skusenosti jazdil som ksutra zatial v ramci mesta a nejakych 20 km okolo ale tot vsio. viem chcem byt superman za 10 minut ale ja tak to rad skusim 🙂 Ak by sa nasiel niekto kto by mi odporucil konkretny stroj tak budem uplne jaradsej 🙂 dakujem.

Sani
    Účastník (Participant)

Nenechaj si nanútiť konkrétny stroj, skúmaj okolo seba. Ak nie si presvedčený o tom , čo chceš, kúp si univerzálneho naháča.Asi strednú kubatúru, lebo o cca 2 roky budeš aj tak pozerať vyššie.

Veľa šťastných km.

Sani.

yagiza
    Účastník (Participant)

sorry ze zahresim ale : Honda VFR750. dostatocne silny stroj, ale nie aby ta vystrasil. je pohodlny aj pre jazdca aj pre pasaziera. miluje turistiku a motor vydrzi vela. je nenarocna na udrzbu.

ak sa o nu predchadzajuci majitel staral ako mal, tak je to velmi dobra investicia. v nickych rychlostiach lahko ovladatelna a vo vyssich je to tiez parada (maximalka dosiahnuta mnou na cestnej komunikacii bola 147mph) pre mna to bola prva „velka“ motorka a nemala som s nou ziaden problem. tiez som dovtedy jazdila skutra 80cc

ale zalezi to od vela veci- kolko mas prachov, ako si vysoky, ci ti bude vyhovovat posed.

stastnu ruku pri vybere a vela stastnych km bez nehody 🙂

Kwasak
    Účastník (Participant)

pohodlna turistika – velke cestovne enduro, najazdis tisice km v absolutnom pohodli aj pre spolujazdca. Ako yagiza pise, zalezi na tvojej vyske a financiach. Skus si niekde v predajniach aspon posediet na nejakych motorkach aj s polovickou, aspon zistis, ako ti vyhovuje vyska, posed atd… a potom sa rozhodnes, ci novy stroj, alebo jazdeny. Takisto by som sla na nejake jazdene motorky pozriet, ale s niekym skusenym, aby si nekupil nejaku „nehnutelnost“. Zalezi aj, na aku kubaturu sa citis, kedze pises ze si jazdil len na skutri aj to malo. Aby si sa nerozbil v prvej zakrute…

oskar56
    Účastník (Participant)

Jaaaaaaj no zlatiiii ste 🙂 normalne som necakal ze mi niekto odpise a este celkom fajnovo 🙂 no mam 185 cm takze som asi dost vysoky moja vaha je dost bieda mam nejakych 72 kg a co sa tika penazi asi by som siel tak do 100 litrikov a podla ceny by to mala byt asi jazdena masinka. Viac by som asi nezvladol aj ked, ked clovek velmi chce tak aj hora za mohamedom pride 🙂 len trosku poskulujem aj po nejakom maxi skutri nakolko sa mi to zda asi najpohodlnejsie pre spolujazdkynu moju. A jej zadok je pre mna veeelmi dolezity 😀.

skusim sa pozriet na tu hodnicku dakujem za tip 😉

oskar56
    Účastník (Participant)

Prijmem aku kolvek radu tak do mna kludne hustite kolko sa da 😁

mirolc
    Účastník (Participant)

nie som nejaký velký odbornik ale do 100 velký výber velmi nemáš 😕 od nejakých 120 kupiš slušnú Yamahu Fazer 600, o niečo lacnejšie Bandita 600 ale VFR asi ťažko do 100 tis. Popozeraj inzeráty a chod pozrieť nejaké jazdenky po bazároch s niekým skúseným ako ti aj radili 😉

oskar56
    Účastník (Participant)

no len ja ziadneho skuseneho jazdca v NR nepoznam hmmmm 😟

oskar56
    Účastník (Participant)

ale ta VFR mi pride dost sportova asi by som chcel nieco kde sa sedi vyssie a vzpriamenejsie ale to len taky opticky odhad nesedel som na nicom este

jaRRo
    Účastník (Participant)

oskar56 ja som jazdil na simsone a presiel som na cestne ednuro yamaha YZF 750 super tenere tiez celkom postacujuce na turistiku len trosku takze ale postavicka som ako ty takze da sa mozno DR-big kupit pekny za stovku…

jaRRo
    Účastník (Participant)

oskar56 a v blizkosti NR je skuseny jazdec centauro s henom 🤐 😁 😁 😁

kaktus
    Účastník (Participant)

oskar56: pozri sa po dvojvalcoch do ulozenych do V. napr. Suzuki 650 SV alebo Yamaha TDM. Tahaju pekne odspodu a su vhodne pre „zaciatocnikov“. V cechach ich dostanes okolo 120 tis. len neviem ako je to potom s prihlasenim u nas. ale zvaz ci hned prvu sezonu budes vozit aj partnerku. asi by som najprv potrenoval sam. 🙂

Heavy
    Účastník (Participant)

Čo by som Ti doporučil – no povedzme Honda CBF 600 S. 🙂

A čo sa týka skúsených jazdcov z okolia NR – tiež si myslím, že Centauro a Heňo, ale daj si pozor, aby si sa s nimi nestretol na narodeniny – oni sú neuveriteľné HOVADÁ 😀 😀 😀 .

A keby si ich nemohol nájsť, tak sa postav v NR na námestie a skús „zanôtiť“: ….KONÉÉÉÉ VOZ… zaručene sa tam objavia. 😁 😎 😁

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri