Exebatovica- Nedožery-Brezany
- Toto téma obsahuje 125 odpovedí, 41 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 12 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica- Nedožery-Brezany
doctor … neblázni…. však potom to tam skrachuje, ked ty a Furbes nebudete piť 😀
Zvazujeme nasu ucast/res. neucast.
Ak aj prideme, tak sa pridame k doctorovi.
Kofola je zdrava a lepsie sa po nej bude vecer soferovat domov.
Piť sa predsa musíííííííííííííííí 🙂 😇
dotaz na hovada z BA … dal som robiť odznaky, nemá niekto z BA cestu okolo a doniesol by ich na akciu??
kontakt:
Linwe
Pluhová 78
831 03 Bratislava
…. kontaktujte ma cez poštu (profil) alebo tel. číslo… … dík
Hm zeby som prisla?? akto ide s Kysuc??
😉 😁
Vidim ze treba viacel kofoly objednat.Bude sa minat!
cbr900 – ja ju dinesiem ak mi aj ty donesies nieco!Ty vies na co myslim! 😶
Aj ja budem na nealku. Asi vsak budeme oslavovat viaceri 07.07.07 je velmi pekny datum.
doctor 😀 😀 😀 😀 … je to už vybavené 😁 … hned som Pume volal xi xi 😁
cbr900 – a pojdeme na navstevu?Ale asi budem v strese lebosom hanblivy!
doctor hanblivý??? … že ťa huba nebolí…niečo také o sebe povedať…však si poriadne HOVADO 😀 … to sa dohodneme ešte v piatok, že kedy, kde, ako, s kým a prečo? 😀 😀 😀 … ale mal si počuť Pumu….bola prekvapená 😁
Ťuk-Ťuk..kto tam? Tu je predseda… 😈
Tak som sa Vám Hovadám vrátil z Chorvátska…musel som si odpočinúť od strašných Hovadských alkoholových smrští.
Exebatovica – termín dobrý, miesto dobré…toť vsjo.
PS: …a sóóólo už bóóólóó…
PS: … a sóólóó zas budééééé… 😀
all … obidva druhy odznakov sú vyrobené, ako doteraz vždy doctor ich donesie… (dík 😎 )… však neboj, dáko sa ti budem angažovať 😁 …. takže hovada tešte sa 😁
Odkaz pre vsetkých, ktorí chcú byť sami /2/ na izbe: 😎
Nebjednávam ubytko. Počet osob, som potrebovala vediet iba kvoli pristelkom. Kto ako pride tak sa aj ubytuje, bolo to tak aj minule. Chatky su pre 6 ludi. 😶
Kto si chce smyknut, tak si smykne cez den, alebo sa dohodne so spolubývajucimi. Kua, toto vas mam učiť? 😈
Ja som si myslela, ze ste motorkari a nie rozmaznane decká s este rozmaznanejsimi frajerkami. Na iných akciach vam stacia stany a dobre je. Normalne som sa nasrala. 😈 😈 😈 😀
Kto chce hotel Hilton, nech ide trt….ť Paris Hilton, my ostatní budeme v Nedožeroch. 😈
…ježíš mária, zas mi bude bľuvno… 😶
furby, bereš fajku?
… takže prášiť sa vám zažiadalo??? 😁 😁 😁
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |