Connect with us

First time

Domov Diskusné Fóra Kaviareň First time

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    Laco
    Účastník (Participant)

Caute všetci.Hlásim sa vám prvý krát.Dúfam že ešte všetci nespíte.Na jar prvý krát skúšam čo je to požitok z cestnej moto. Tak som zvedavý!! doteraz to bol len cross.Tak vás zdravím a želaám dobrú noc

jaRRo
    Účastník (Participant)

tohto chlapca poznam krvna skupina dalsi medzi nami 😁 a este nieco ma peknu sestru ale ja som vam to nevravel 😁 🤐 🤐 🙄

tak nech ti to F-ko sluzi aspon mesiac a potom ta R6 a ako ta poznam atd atd atd 😁 😉

cbr900
    Účastník (Participant)

Laco tak vitaj medzi nami jogurťákmi 😉 … dúfam, že si si vybral správnu voľbu (že ťa to bude baviť a otvoria sa ti nové možnosti na cestách) … že zdravíme aj sestru s jaRRom 😁 … to vieš…čo je v rodine, to sa počíta 😀 😀 😀

doctor
    Účastník (Participant)

Tak ta aj ja vitam medzi nimi jogurtakmi.Jedno si ale uvedom.Ak budes jazdit so mnou ako to urobil jaRRo, budes sa strasne nudit tak ako oni. 😁

Tonic
    Účastník (Participant)

😎 😎 😎

zdravime sestru 😘

jaRRo
    Účastník (Participant)

doctor zato ze som dal obcas jednotku na dialnici to nieje az taka nuda a predbehol si ma 😉

doctor
    Účastník (Participant)

jaRRo – ale skoro sme cvrkli aj ty aj ja a aj Simon to musis uznat ked sme isli dole Sturcom.

jaRRo
    Účastník (Participant)

doctor 😀 kamo tak nato nezabudnem este ze to tak dopadlo ukazal si nam jogurtakom ako sa brusia obruvniky 😀 😉

kxbibo
    Účastník (Participant)

zradiť cross to je nepochopiteľné 😟

Laco
    Účastník (Participant)

Kxbibo cross určite nezradím a myslím že sa to dá velmi príjemne skĺbiť dokopy!!!

jaRRo
    Účastník (Participant)

kxbibo je to origos bahniak ved na jogurte siel z krosovou prilbou a okuliarmi 😁

raptor
    Účastník (Participant)

a potom mal oci ako zvaracov pes 😁

cbr900
    Účastník (Participant)

raptor mal si ho vidieť….ked prší, drží sa tesne v závese za náklaďákmi, aby ho ešte viacej zaj**li od kolies 😀 … chýba mu blato a špina na cestách 😁

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri