Hovadské 3čká
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Hovadské 3čká
- Toto téma obsahuje 23 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 10 months od
Silwestrik.
-
AutorPríspevky
-
6. júla 2009 o 5:59 #82181
MartineR
Účastník (Participant)Zdar Hovadá !!
Po zrelom a zcela triezvom uvážení sme sa v Nedožeroch zhodli na tom, že by sme už mali mať nejaké tie spoločné "dresy".
Takže :
ad 1 : Chce to grafika, ktorý by to navrhol. Určite tam musia byť kone, voz a papuče. Jáj a veľká cenovka vzadu "euro štyridsaťpäť" Tiež by niekde mohla byť prezývka (ak to bude technicky náročné robiť každé tričko extra, dopíše si každý sám fixkou na textil) … Nehláste sa hneď všetci…
ad 2 : Skúsme dať dokopy predbežný zoznam záujemcov o takýto hovadský odev – otvorená diskusia
ad 3 : Dohodnime sa na kvalite (a tým pádom aj cene) takého to odevu. Osobne si myslím, že ak by sme sa zmestili do nejakých +-10?, tak by to aj mohlo byť.
ad 4 : Technicky to celé zabezpečí Šani a 3čká sa následne rozdajú na niektorej hovadovici
ad 5 : Otázky ?
6. júla 2009 o 6:18 #82182Venco
Účastník (Participant)Ad 1: preco euro styridsatpat?
ad 2: zaujem mam
ad 3: radsej kvalitnejsie, nech nieco vydrzi 😉
ad 4: OK, fakt sa budu rozdavat? 😁
ad 5: zatial ziadne6. júla 2009 o 6:30 #82183Heavy
Účastník (Participant)Nápad je to vskutku Hovadský 😁
ad 1: Grafika na to nepotrebujeme, postačí aj borovička – nápady prídu samé 😈
Cenovku "euroštyridsaťpäť" navrhujem zmeniť na cenu štandartných papúč 4,50 Sk = 0,15 ojroad 2: Predbežný zoznam – objednávam 2 ks
ad 3: Odev by to mal byť kvalitný, lebo niektoré Hovadá sa po nociach túlajú lesmi, čo zvyšuje nároky na pevnosť materiálu. Čo sa týka strihu navrhovaného odevu, navrhujem Klasikov konfekčný odev z Nedožier, vrátane pokrývky hlavy. Čo sa týka návrhu ceny, veľmi sa mi pozdáva uvedená cena "+ – 10 ojro", ktorú by som však upresnil na "- 10 ojro" z čoho jasne vyplýva, že ku každému objednanému odevu by Hovado dostalo aj uvedenú sumu 10 ojro.
ad 4: Po rozdaní tričiek na niektorej Hovadovici Šanimu samozrejme zatlieskame "Tri-štýýý-ri" 😉
ad 5: Otázky (predbežne) nemám
6. júla 2009 o 6:52 #82184MartineR
Účastník (Participant)"cenovku" vysvetlí Kuky 😉
6. júla 2009 o 7:00 #82185pitbulka
Účastník (Participant)Pridávam sa k predbežnému zoznamu 🙂
Kvalita by samozrejme mala byť lepšia.
A tie cenovky.. kľudne tam môžu byť obe 😁6. júla 2009 o 7:01 #82186Matooo
Účastník (Participant)Chcem! 😎
6. júla 2009 o 9:02 #82187Heavy
Účastník (Participant)Dodatok číslo 1
Otázku a konečné rozhodnutie o odpredaji Hovadského trička neHovadám dávam týmto do diskusie a hlasovaním bude rozhodnuté. Môj doplňujúci návrh po prípadnom schválení je nasledovný a pridávam ho pod poradovým číslom "ad 6" – Odpredaj trička neHovadu je možný za cenu trička + manipulačný Hovadský poplatok butylka Borovičky pre Hovadá a butylka Fernetu pre Klub týraných mužov. 👋
PS: …a teraz usilovne dumám nad tým, ako by som do bodu "ad 6" nenápadne zakomponoval aj právo prvej noci 😈
6. júla 2009 o 15:27 #82188kuky
Účastník (Participant)S trickami samozrejme suhlasim aj ja,ale mam vaznu pripomienku k predsedovej poslednej pripomienke 😁 Samozrejme ze nemam nic proti fernetu pre clenov KTM,ale nakolko sme aj hovada a patrime medzi ne,takze ta borovicka ma ist taktiez aj nam 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 .A este jedna pripomienka…na trickach sme sa dohodli ze budu aj pre klub ktm,takze navrhy prosim dva 😁 hlavny radca Klasik ujmi sa funkcie a rad 😁 😁 😁
P.S..osobne som za to aby tricka dostavali len clenovia,cize hovada,pre neclenov nieje problem sa zaclenit a potom mat aj tricka 😁 😈
6. júla 2009 o 16:29 #82189kuky
Účastník (Participant)Predseda za to tvoje pravo prvej noci budem hlasovat aj ja nakolko si si ho vydupal aj u nas 😁 Sice nejak blbe,ale prva noc bola 😁 😁 😁 Nechcem to rozoberat,ale verim ze vsetci zucastneni vedia aku prvu noc si mal 7.7.2007 🤣 🤣 🤣 😁 😁 😁 😈 😈 😈
6. júla 2009 o 16:32 #82190kuky
Účastník (Participant)Aby som nezabudol….ta cenovka 4,50 tam byt musi a druha 1,45eur tu dostane casnicka Tana,ktora mala v nedelu len tuto taxu…teda aspon pre mna 😁 😁 😁 😁 😁
6. júla 2009 o 17:40 #821916. júla 2009 o 18:19 #82192Heavy
Účastník (Participant)kuky Nebudem odbočovať od témy bez smerovky, odpoveď na svoju borovičkovú požiadavku hľadaj v téme Klub Týraných Mužov – zápis zo schôdze. 😘
6. júla 2009 o 18:35 #82193rowl
Účastník (Participant)Jednoznacne som za 3cka, jedno HVD a jedno KTM 😈
ad3 Radsej lepsie ako horsie
6. júla 2009 o 19:00 #82194AMIS
Účastník (Participant)Jedno L, jedno M a jedno XS (pre našu prckovatú)
Radšej nech je to kvalita aj keď treba priplatiť, lebo šak byť hovädo je česť a k tomu sa predsik nedostaneš len tak pri vrátnici 😈 😉6. júla 2009 o 20:49 #82195Furby
Účastník (Participant)Ad 1: grafik som neni
ad 2: ja
ad 3: lepšejšá
ad 4: ok
ad 5: nie
😘 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Kawasaki Z500 2024 – Malý veľký naháč

TEST: Brixton Crossfire 500 XC – scrambler, ktorý má gule

Triumph Tiger Sport 800 vs. 660 2025: Rovnaký štýl, iný svet

TEST: Honda GB350S – poctivý klasik pre moderného jazdca

BMW R 1300 R 2025: Surová sila a technologická precíznosť v čistej podobe

TEST Days a Safety Training: Honda štartuje sezónu 2025 vo veľkom štýle – príď sa povoziť!

Lukáš Tomšík – Slovenský motorkár, ktorý robí dabléra pre Toma Cruisa

Ducati Desmo450 MX – talianske srdce v motokrosovom svete

Honda ohlasuje 6 ročnú záruku pre motocykle a skútre

Nové Triumph Endurá: TF 450-E a TF 250-E 2025

TEST: Honda GB350S – poctivý klasik pre moderného jazdca

BMW R 1300 R 2025: Surová sila a technologická precíznosť v čistej podobe

Lukáš Tomšík – Slovenský motorkár, ktorý robí dabléra pre Toma Cruisa

Ducati Desmo450 MX – talianske srdce v motokrosovom svete

Triumph Tiger Sport 800 vs. 660 2025: Rovnaký štýl, iný svet

TEST Days a Safety Training: Honda štartuje sezónu 2025 vo veľkom štýle – príď sa povoziť!

Kawasaki Z500 2024 – Malý veľký naháč

TEST: Brixton Crossfire 500 XC – scrambler, ktorý má gule