Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Kam sa podel Raptor II.
dusik … peniaze nie su všetko 😀 …
cbr900 to je pravda, ale keď ich nemáš je to dosˇna p..u 😠 😠 😠 😠 😠
dusik potom nastupuje druhé riešenie…. slovák si za korunu aj do kolena dá vŕtať 😀 … mne už 2x vŕtali 😁
cbr900 starec budem ťa potrebovať, budem totiž za chvíľu asi o týždeň robiť polepy a celkovo dokončovať Elzu-motorku a ak budeš mať čas mohol by si mi helfnúť. 🙂 🙂 😘 😘
dusik v pohode…Lorenzo mi skontroloval moju mašinu (bola aj v jeho rukách)…aj ked momentálne striekam zvody a robím si svoju (vieš ako…kto chcel cez leto jazdiť, j**l na dizajn), ale v každom prípade sa ozvi… 😎
cbr900 dík 🙂
Raptor a ten tankvak nepridáš ? Čo bmv nie je kompatibilné s GIVI ? 😁
ne tankvak je motobuda mojho psa, ak ho predam ta suka sa na mna nasere regulerne :75:
bmw je kompatibilne zo vsetkym ale tieto mi ostali z varana a na bmw mam 3 original kufre bmw takze tak
Raptor tak poď v nedeľu jazdiť 😁 😁 ja som momentálne v kúpeloch v dudinciach a nechcem uraziť nikoho kto tu býva ale tu skapal taký veľký pes, že som sa cez neho skoro nedostal do hotela 😁 a to tu mám byť až do nedele. Fuj v sobotu odtiaľto tak pofičím , že zagumujem od radosti celú rovinku pred hotelom 😁
amis netrep… v-strom 650 nezagumuje ani nahodou… este nemam GiSelle na papieroch a uz to nechcem moc silit… nehnevaj sa nepojdem
Ja zagumujem na Octavii a to by si čumel ako gumuje strom, raz ti to ukážem 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |