Keketovanie
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Keketovanie
- Toto téma obsahuje 3 odpovede, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 11 mesiacmi od
Sani.
-
AutorPríspevky
-
28. augusta 2005 o 8:18 #64472
Sani
Účastník (Participant)Vyuzivam rubriku "keketovanie" na sustrast so zmoknutimi motorkarmi. Vcera sme s Vierkou rozhodovali, ci na moto, alebo huby. Nakolko sme tento rok na hriboch este neboli, vyhrala varianta 2. To som este nezazil, aby sme sa vybrali na Fugelku {cca 3 km} a po 400 m sme sa museli vratit domov lebo sme mali plne kosiky a handertasky bedli a suchacov. Susime vo velkom. Ale co vy, chudatka , co ste vyrazili na dvojdnovku? Syn sa vratil v noci a ma tiez mokre mototenisky. A vonku stale leje.. Zajtra vyrazame na tyzden na Dunaj, ale tam na canoe sa moknut da, to nema 2 kolesa a pri Sturove dobrzdime. Zmokli ste velmi ?
28. augusta 2005 o 15:08 #6447329. augusta 2005 o 11:10 #64474MIQ
Účastník (Participant)Vcera som vobec nezmokol a dosiel som z Dragon party dobre. U nas pri Martine je tiez vela huub. Tak sa na ne chistam prave teraz. dufam ze nieco najdeme. :moto:
Sani: gratulujem k ulovku .a pochvalujem fotky!!! :64: :64: Dufam ze sa v Dunaji neokupete aj s kanojkou? 😁 kto roby hacika? :60:5. septembra 2005 o 19:58 #64475Sani
Účastník (Participant)Dik, vsetko bolo OK, hacika robila manzelka Vierka. Ale pocko vyslo, co ?
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!