Keketovanie
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Keketovanie
- Toto téma obsahuje 3 odpovede, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 21 rokmi od
Sani.
-
AutorPríspevky
-
28. augusta 2005 o 8:18 #64472
Sani
Účastník (Participant)Vyuzivam rubriku "keketovanie" na sustrast so zmoknutimi motorkarmi. Vcera sme s Vierkou rozhodovali, ci na moto, alebo huby. Nakolko sme tento rok na hriboch este neboli, vyhrala varianta 2. To som este nezazil, aby sme sa vybrali na Fugelku {cca 3 km} a po 400 m sme sa museli vratit domov lebo sme mali plne kosiky a handertasky bedli a suchacov. Susime vo velkom. Ale co vy, chudatka , co ste vyrazili na dvojdnovku? Syn sa vratil v noci a ma tiez mokre mototenisky. A vonku stale leje.. Zajtra vyrazame na tyzden na Dunaj, ale tam na canoe sa moknut da, to nema 2 kolesa a pri Sturove dobrzdime. Zmokli ste velmi ?
28. augusta 2005 o 15:08 #6447329. augusta 2005 o 11:10 #64474MIQ
Účastník (Participant)Vcera som vobec nezmokol a dosiel som z Dragon party dobre. U nas pri Martine je tiez vela huub. Tak sa na ne chistam prave teraz. dufam ze nieco najdeme. :moto:
Sani: gratulujem k ulovku .a pochvalujem fotky!!! :64: :64: Dufam ze sa v Dunaji neokupete aj s kanojkou? 😁 kto roby hacika? :60:5. septembra 2005 o 19:58 #64475Sani
Účastník (Participant)Dik, vsetko bolo OK, hacika robila manzelka Vierka. Ale pocko vyslo, co ?
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Ducati Desmo450 SM: Prvý ostrý súpermotard z Borgo Panigale
Kawasaki Ninja H2 (2027): Legenda s kompresorom sa vracia v plnej sile
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
Návrat k legendárnym koreňom: KTM oficiálne predstavuje 690 RALLY!
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
Ako dostať z motorky maximum? Rozhoduje i to, čo tankujete
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Honda CB1000 GT: Návrat litrového tourera s DNA z Firebladu
TEST Aprilia SR GT 400: Talianska odpoveď na mestské adventúry
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
Ako dostať z motorky maximum? Rozhoduje i to, čo tankujete
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci