Connect with us

Koupě motocyklu

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Koupě motocyklu

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    sorrow78
    Účastník (Participant)

Bez komentářů Yamaha xv 353 virago
    sorrow78 – 24.01.2014 23:14:07:
    Zdravím motorkáře,letos jsem se rozhodl pořídit si nějaké popojíždědlo,přemýšlel jsem o Suzuce gs 500,pak jsem natrefil na Yamahu xv 535 virago. Měřím 183,mám 95kg,nevím jestli by mi zmíněná suzka nebyla malá. Ale zpět k yamaze,byl jsem se podívat na model roku 92,s najetými cca 35tkm (tachometr),zachovalá,údajně jen padlá v minulosti na nádrž..Chytla i v zimě napoprvé,motor za studena jemně klepal na což mě majitel upozornil že je způsobeno zazimováním(jestli jsem správně pochopil,přidal trochu oleje do benzinu),jinak chodila slušně.Vzhledem k tomu,že jsem byl doteď autíčkář,prosím o jakýkoliv komentář,nebo kontakt na někoho zkušeného,děkuji všem mooc!

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😎  Aj ja som mal 353, ale ten sa volal Wartburg… 😉 

Ak máš Virago 535, tvojim človekom tu bude napr. nefalšovaný Čechomor Hog, ale veľa ti pomôže aj stránka
    http://www.motorkari.cz/forum-o-motorkach/yamaha/yamaha-xv-535-virago/

sorrow78
    Účastník (Participant)

Jo,myslel jsem 535,psal jsem po tmě 🙂 ,na motorkářích mám registraci,ale vkládat můžu údajně až po týdnu..ale díky moc!!

prdlafka
    Účastník (Participant)

Vydrzaaat, vydrzaaat…!!!!  😁 

k veci: kamos ju mal, ale on jazdi drvivou vacsinou dlhu turistiku a na to mu to nevyhovovalo, ako vykonovo, tak aj pohodlim, preto to vymenil za RT 850, tam mu sice tiez chyba troska vykonu, ale je to neporovnatelne pohodlnesie…zalezi, co s tym budes robit, lebo kolko krat clovek planuje motorku na daco ine a ked ju kupi, zvlast, ked je to jeho prva, tak niekedy vysvitne, ze chcel motorku vlastne na uplne nieco ine a uz ho pali prdel to vymenit…pokus-chyba…co uz…

bocian
    Účastník (Participant)

Moj 57rocny otec mal 3roky dozadu takyto bicyklik:) zhrnul to troma slovami: nesedi, nebrzdi, netaha. Raz pri kochacke na Babe(pezinskej) mal potrebu nahanat sa s maxiskutrom, poslednu zatacku pred pagacom vyletel do lesika:) nic vazne, ani motorka ani on. Chalani z parkoviska ho vytiahli z lesa, ale ked sa ho spytali:“Bolo Vam to treba ujo?“ tak ju dalsi den vymenil za Stroma  😁

Mlhos
    Divák (Spectator)

On ju vymenil preto ze :bolo vam to treba ujo sa hovori dedkovi na mopede  😁

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri