Kto pozicia roadbook?
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Kto pozicia roadbook?
- Toto téma obsahuje 11 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 7 mesiacmi od
bezdooo.
-
AutorPríspevky
-
30. júna 2009 o 7:23 #82167
bezdooo
Účastník (Participant)Cafte,
koncom septembra sa chystame do ciech na motoraj rallye a tam sa jazdi s roadbookom. a kedze je to moje prve jazdenie, este som si ho nechcel kupovat, chcel som si ho len na vikend vypoziciat.
takze, kto by mi ho mohol zapozicat na vikend 25-27.09.???
30. júna 2009 o 7:24 #82168bezdooo
Účastník (Participant)Zabudol som, som z BA, tak ak bude niekto v okoli, nechcem ist do Kosic pre neho.
dikes
bezdooo
30. júna 2009 o 8:08 #82169RoboNM
Účastník (Participant)Bezdoo, ja keďže som pôvodne mal ísť na motoride enduro challenge, a až do poslednej chvíle som v to aj dúfal /nakoniec prekazili pracovné povinnosti 😠 /, som si kúpil aj roadbook, ten český, najmenší, ručný posun, mám k nemu aj tri rolky a celú montážnu sadu, kľudne ti ho požičiam 😉
Bývam v Petržke, robím v prístave, utorky večer chodím na pivo k lehymu, tak sa nejako dohodneme, kde by som ti ho odovzdal 😉
Inak, RB sa chystám používať miesto GPS aj pri bežných cestách – vytlačiť z viamichelin router a nalepiť ho tam, ja gps nemám rád 😁 😁
30. júna 2009 o 8:36 #82170MartineR
Účastník (Participant)RoboNM daj tip, kde si ho kupoval, aj ja ho budem potrebovať 😉
30. júna 2009 o 9:36 #82171RoboNM
Účastník (Participant)Martiner, ja som kupoval u
Inak, super prístup, pohodový chalan – motorkár, komunikuje aj cez ICQ:
334176385
Veľmi prijateľné ceny, posiela aj na dobierku na SVK, mňa stál ten basic set + 3 rolky papiera + dobierka za 42 evri 🙂
vrele odporúčam, kvalita, prevedenie, rýchlosť služieb, komunikácia na jednotku 🙂
Vravím, ja som sa s tým hral keď som plánoval enduro challenge a zistil som, že sa do toho dá krásne napasovať aj vytlačený router z viamichelin a do Francie som išiel v podstate iba na tom a strašne som si na to zvykol, vtedy som ho mal "na trhačku" ale pre mňa je toto lepšia alternatíva ako gps, aspoň sa venujem ceste a okoliu a značeniu 😉
30. júna 2009 o 10:38 #82172MartineR
Účastník (Participant)RoboNM Ďakujem, práve som ho objednal.
30. júna 2009 o 11:31 #82173bezdooo
Účastník (Participant)Ok robo, dakujem, ozvem sa ked bude termin trosku aktualnejsi
diki este raz
bezdooo 👋
30. júna 2009 o 11:36 #82174RoboNM
Účastník (Participant)OK, v septembri ho určite potrebovať nebudem, tak daj potom vedieť 😉 🙂
Montáž je úplne primitívna – na hrazdičku objimkami, ale dá sa vyriešiť aj iné uchytenie, dľa potreby 🙂
3. júla 2009 o 22:16 #82175AMIS
Účastník (Participant)Hm, tak to je pravda, že na GPS sa nedajú rolovať hanbatí 😘 chlapci 😘 😈
4. júla 2009 o 20:15 #82176kankoXF
Účastník (Participant)AMIS Ty si iny vituz!!
p.s.: Preco jazdis posledny okolo Bernolakova? Vpredu elektra a uuuplne na konci Stelvio… 😁
4. júla 2009 o 23:21 #82177AMIS
Účastník (Participant)Lebo ostatné bačkory by nedokázali umravniť drsňákov v oktáfkach 😈
18. septembra 2009 o 7:09 #82178bezdooo
Účastník (Participant)RoboNM cau
takze sa uz blizi termin motoraj rally, mohli by sme sa dohodnut a niekedy v priebehu buduceho tyzdna sa stretnut?
dik
bezdooo
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji