Connect with us

Kto pozicia roadbook?

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Kto pozicia roadbook?

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    bezdooo
    Účastník (Participant)

Cafte,

koncom septembra sa chystame do ciech na motoraj rallye a tam sa jazdi s roadbookom. a kedze je to moje prve jazdenie, este som si ho nechcel kupovat, chcel som si ho len na vikend vypoziciat.

takze, kto by mi ho mohol zapozicat na vikend 25-27.09.???

bezdooo
    Účastník (Participant)

Zabudol som, som z BA, tak ak bude niekto v okoli, nechcem ist do Kosic pre neho.

dikes

bezdooo

RoboNM
    Účastník (Participant)

Bezdoo, ja keďže som pôvodne mal ísť na motoride enduro challenge, a až do poslednej chvíle som v to aj dúfal /nakoniec prekazili pracovné povinnosti 😠 /, som si kúpil aj roadbook, ten český, najmenší, ručný posun, mám k nemu aj tri rolky a celú montážnu sadu, kľudne ti ho požičiam 😉

Bývam v Petržke, robím v prístave, utorky večer chodím na pivo k lehymu, tak sa nejako dohodneme, kde by som ti ho odovzdal 😉

Inak, RB sa chystám používať miesto GPS aj pri bežných cestách – vytlačiť z viamichelin router a nalepiť ho tam, ja gps nemám rád 😁 😁

MartineR
    Účastník (Participant)

RoboNM daj tip, kde si ho kupoval, aj ja ho budem potrebovať 😉

RoboNM
    Účastník (Participant)

Martiner, ja som kupoval u

[linka]

Inak, super prístup, pohodový chalan – motorkár, komunikuje aj cez ICQ:

334176385

Veľmi prijateľné ceny, posiela aj na dobierku na SVK, mňa stál ten basic set + 3 rolky papiera + dobierka za 42 evri 🙂

vrele odporúčam, kvalita, prevedenie, rýchlosť služieb, komunikácia na jednotku 🙂

Vravím, ja som sa s tým hral keď som plánoval enduro challenge a zistil som, že sa do toho dá krásne napasovať aj vytlačený router z viamichelin a do Francie som išiel v podstate iba na tom a strašne som si na to zvykol, vtedy som ho mal "na trhačku" ale pre mňa je toto lepšia alternatíva ako gps, aspoň sa venujem ceste a okoliu a značeniu 😉

MartineR
    Účastník (Participant)

RoboNM Ďakujem, práve som ho objednal.

bezdooo
    Účastník (Participant)

Ok robo, dakujem, ozvem sa ked bude termin trosku aktualnejsi

diki este raz

bezdooo 👋

RoboNM
    Účastník (Participant)

OK, v septembri ho určite potrebovať nebudem, tak daj potom vedieť 😉 🙂

Montáž je úplne primitívna – na hrazdičku objimkami, ale dá sa vyriešiť aj iné uchytenie, dľa potreby 🙂

AMIS
    Účastník (Participant)

Hm, tak to je pravda, že na GPS sa nedajú rolovať hanbatí 😘 chlapci 😘 😈

kankoXF
    Účastník (Participant)

AMIS Ty si iny vituz!!

p.s.: Preco jazdis posledny okolo Bernolakova? Vpredu elektra a uuuplne na konci Stelvio… 😁

AMIS
    Účastník (Participant)

Lebo ostatné bačkory by nedokázali umravniť drsňákov v oktáfkach 😈

bezdooo
    Účastník (Participant)

RoboNM cau

takze sa uz blizi termin motoraj rally, mohli by sme sa dohodnut a niekedy v priebehu buduceho tyzdna sa stretnut?

dik

bezdooo

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri