LORENZOVA pravda
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › LORENZOVA pravda
- Toto téma obsahuje 7 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 2 mesiacmi od
racer8.
-
AutorPríspevky
-
4. júla 2006 o 16:35 #67773
racer8
Účastník (Participant)Prave som si docital jeden porovnavaci clanok kde porovnavali Ducati 999 s Hondou CBR 1000 RR a musim Vam povedat podla toho co som si tu cital na exebate tym mam namysli Lorenzove rady a odpovede a co som cital v tom teste tak mily Lorenzo klobuk dole uplne sa vyznas a vies co a ako s motorkami. Vyznas sa nielen v dvojvalcoch ale aj stvorvalcoch. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂Takze ak chcete ake kolvek rady o motoroch tak prave on je ta spravna osoba!
Lorenzo RE5PECT!!!!
PS : toto neni mierene robit tu niekomu reklamu ale ide o rady a tie su niekedy na nezaplatenie!!!!!!
PS2 : Za Lorenza by som dal aj ruku do ohna keby sa to tykalo motorov a motoriek!! 🙂 🙂 🙂5. júla 2006 o 11:49 #67774erer22
Účastník (Participant)kdo umi,ten umiiii. ja cumim 🤐
5. júla 2006 o 15:39 #67775vyboh2
Účastník (Participant)aj ja možno čimím ale snád aj umím 😁
6. júla 2006 o 9:47 #67776Lorenzo
Účastník (Participant)Ďakujem Racer 😉 A pre ostatných hocikedy hocičo, pokúsim sa riešiť vaše starosti ohľadom motoriek.
8. júla 2006 o 14:36 #67777racer8
Účastník (Participant)Lorenzo No problem 😉 sak ja iba pravdu 🙂
13. júla 2006 o 9:45 #67778dusik
Účastník (Participant)môžem iba potvrdiť, Lorenzo mi veľmi pomohol či už po teoretickej, alebo praktickej stránke. Ešte raz vďaka Lorenzo 🙂 🙂 🙂
13. júla 2006 o 9:50 #67779Natalka
Účastník (Participant)a prečo to je v rubrike „koketovanie“ ? 😀 😁 racer8: máme za tým niečo hľadať???? 😁 😁
13. júla 2006 o 14:44 #67780racer8
Účastník (Participant)Natalka a kam som to mal dat do fotoalbumov??? 😁 😁 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Ducati Multistrada V4 Pikes Peak (2027): Keď pretavíš Superbike do cestovateľského špeciálu
Honda CB250SS Concept: Štýlový neo-retro scrambler pre mladú generáciu
BMW F 900 GS Adventure vs. R 1300 GS Adventure: Súboj dvoch bavorských generálov
MV Agusta priznáva finančnú krízu: Varese vstupuje do právneho procesu na záchranu značky
VOGE CUx Concept: Keď čínsky hybrid spochybní logiku tradičných cruiserov
AGV Pista GP R3: Nová vlajková loď znižuje riziko otrasu mozgu až šesťnásobne
Servisný test a spomienka: Oplatí sa vzkriesiť 10-ročnú Vespu GTS 300 z dedičstva?
Ducati Desmo450 SM: Prvý ostrý súpermotard z Borgo Panigale
Kawasaki Ninja H2 (2027): Legenda s kompresorom sa vracia v plnej sile
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
Ako dostať z motorky maximum? Rozhoduje i to, čo tankujete
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
BMW F 900 GS Adventure vs. R 1300 GS Adventure: Súboj dvoch bavorských generálov
VOGE CUx Concept: Keď čínsky hybrid spochybní logiku tradičných cruiserov
AGV Pista GP R3: Nová vlajková loď znižuje riziko otrasu mozgu až šesťnásobne