Máme novú motorkárku!
- Toto téma obsahuje 36 odpovedí, 30 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 3 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Máme novú motorkárku!
Tiež moc moc moc moc gragulujem!! 🙂 🙂 🙂
Do prdele a ja som sa to dozvedel az teraz 😠 . Tak ku gratulaciam sa pripajam aj ja. Vsetko dobre prajem a malej by si uz mal daku chopracku bundu nahodit. To musime zapit do bezvedomia.
prajem vsetko najlepsie, nech je mala zdrava a dari sa jej a aj mamine. 😘
fotku malej sem ale nedavat. andoo znova pride na chut otcovstvu a bude tuppotencionalne partnerky nahanat 😉 😀
..gratulujem 🙂 🙂
zelam stastie a zdravie a nech je silna ako tatko
vedela som,ze si sikovny predseda 🙂 zelam bambulke hlavne zdravicko 🙂 😘
Aj ja sa pripajam a zelam vsetko najlepsie!!!!
Haevy, aj my by some Vám chceli popriať hlavne Veľa zdravia, a Tebe ako štastnému oteckovi pevnú vôľu pri plnení otcovských povinností. Samozrejeme pozdravujeme aj Denisku 🙂 🙂 😘 😘 😘
gratulujem 😉
ja tiez, co uz s tebou 😁 F!
Bibianka, vitaj medzi nami a úspešne bojuj s nástrahami života.
Rodičom – riderom blahoželám a všetkým želám veľa len toho najkrajšieho a najlepšieho, zlé nech sa vám vyhýba. 😉
Heavy Heavy…vieš, že si to posral?? Tak Ty máš termín vtedy, keď ja tu nie som ?? Čo tak si to ešte zopakovať??? Hovadsky pekných dievčat je málo….posnaž sa… a ja Ti sľúbim, že nabudúce už na služobku nepôjdem….odišiel som v pondelok a prišiel len vo štvrtok večer…páči sa mi, že si sa zachoval ako správne HOVADO !! PIL SI AJ BEZO MŇA 😀 …
…tak dúfam, že si niekedy na ňu pripijeme a hlavne nech je zdravá…..
Zdravím manželku…. držte sa 😀
heavy gratulujem. 😉
all uz sa vie kto je otcom? 😉 😀 😀
yagiza 😀 😀 😀 hádaj? 😁 😁 😁
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |