MOTO CLUB
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › MOTO CLUB
- This topic has 5 odpovedí, 5 hlasov, and was last updated pred 17 years, 6 months by Heavy.
-
AutorPríspevky
-
23. apríla 2007 o 19:50 #73377ceklisÚčastník (Participant)
Nazdar chalani pomozte nam vytvorit nazov clubu
mi nevieme nic vymysliet
sme parta motorkarou co maju motorky od vymyslu sveta a kazdi mame aj veterana
poradte nam. Dakujem23. apríla 2007 o 20:14 #73378charymÚčastník (Participant)ceklis nic proti ale ked to ma bit tvoj-vas klub mali by ste si meno navrhnut sami z partiou ….
23. apríla 2007 o 20:29 #73379doctorÚčastník (Participant)Ceklis – najprv by ste sa mal poradit jednoznacne medzi sebou ako by to cele malo akosy vizerat.Potom to zjednat s inymi klubmi aby do vas nevrtali ze ste porusili ich nejake tie trapne farby a potom zalozit vlastny klub s oficialnym nazvom.
Ste z Bernolakova?24. apríla 2007 o 5:31 #7338024. apríla 2007 o 12:45 #73381ceklisÚčastník (Participant)Ano sme z bernolakova
24. apríla 2007 o 18:22 #73382HeavyÚčastník (Participant)ceklis – no, tak som sa snažil, ale ak chceš z niečoho výstup, musíš mať aj vstup. Prečítal som si Tvoj príspevok – žiadny konkrétny údaj. Prečítal som si profil – absolútne žiadne údaje. V snahe Ti pomôcť som zašiel až na susedné stránky, kde si tiež takúto diskusiu rozbehol…bez výsledku. Tiež si myslím, že sami sa poznáte najlepšie a viete sa z názvu vystihnúť, ako naprílkad tu, kde sa pozrieš – samé HOVADO 😈 .
Takže máš dve možnosti, buď daj viac údajov o Vás, aby to názov vystihol, alebo si názov musíte vymyslieť sami.
PS: …a aby si nepovedal, že Ti nechcem pomôcť, dondi na Montyho narodeniny, zainvestuj do mňa zopár borovičiek a ja Ti potom dodám názvov koľko len budeš chcieť 😉
PS2: Killed by Death 😈 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.