motocykel.sk začína
Domov › Diskusné Fóra › Pre admina › motocykel.sk začína
- This topic has 97 odpovedí, 44 hlasov, and was last updated pred 11 years, 2 months by AIR.
-
AutorPríspevky
-
18. marca 2007 o 13:42 #72426klasikÚčastník (Participant)
No zatiaľ sa len rozhliadam, ale môže byť 🙂
Inak tie roletky sa páčili aj mne18. marca 2007 o 13:46 #72427klasikÚčastník (Participant)A ešte niečo, tá zmena mailu v profile by bodla, lebo ten môj je už tiež neaktuálny
18. marca 2007 o 20:32 #72428andooÚčastník (Participant)Mne tu este chybaju statistiky, tie som velmi rad pozeral. a teraz ich neviem najst.. alebo tu niesu?
18. marca 2007 o 21:53 #72429tomXXÚčastník (Participant)Exebat: ja by som si Ta chcel zastat! Osobne som proti roletkam akehokolvek druhu. Kazda takato ficura NEMUSI fungovat korektne. A pan Murphy je velmi dosledny (obcas skoro ako ten pan co mi schovava okuliare -Alzheimer) a to co nemusi fungovat urcite nebude fungovat, aspon niekomu. A samozrejme, webdesign sa ma tvorit aj s ohladom na zrakovo postihnutych. A takisto vselilaje roletky nemusia fungovat na roznych mobilnych zariadeniach, preto je rozumne vyhnut sa im. Idealne je, ak web funguje aj na 4-5 rocnych browseroch.
Co sa tyka editovania vlastnych prispevkov, podla mna je to fajn, ale ani na svoj web som to nedal 😛 je to na adminovi.
No a ohladne sirky stranky, je to dost problematicke, ale stale lepsie ako ako pred xx rokmi, ked existovali stranky "optimalizovane pre xxx x xxx px". Osobne mam rad "floating" stranky, kde sa sirka stredneho stlpca prisposobi podla rozlisenia. Ale uznavam, ze ked citam clanok pri rozliseni 1400×1050, tak tie obrazocky v strede su jak tie panenky Marie co davaju v kostole… Tazke moze byt.
Velkost pisma, to je vec bolava. Rozmyslal som tiez o dynamicky generovanom CSS, ktore by vsetko upravovalo podla rozlisenia, ale to je psycharina.Takze exe drz sa, nedaj sa! Keby nieco, tak nic… 😁
18. marca 2007 o 21:56 #72430tomXXÚčastník (Participant)No a este pre tych co vedia co je SEO – menu generovane cez javascript robi problemy vyhladavacom… takze admin by mal vo vlastnom zaujme urobit take menu, co vedia boti "precitat"
a exe, jedina kritika z mojej strany, to "menu" vpravo je podla mna nestandartne, nakolko je u nas zauzivane citanie z lava do prava, takze ten obsah vpravo je trochu schovany, aspon mne to trvalo chvilu, kym som to nasiel.
19. marca 2007 o 0:57 #72431KwasakÚčastník (Participant)Mne velmi vadi, ze napr. aj v tejto diskusii, ktora ma viac stran musim najprv scrollovat dole a potom sa mozem preklikavat na dalsiu prip. poslednu stranu. Nicim si koliesko na novej mysi a spravi sa mi otlak na prostredniku a kedze ho casto pouzivam v premavke, prosim o surne riesenie mojho problemu. Dakujem.
19. marca 2007 o 0:59 #72432KwasakÚčastník (Participant)A kedze sa nemozem opravit, tak pisem dalsie riadky, ze vlastne tym predoslym som chcela povedat, ze daj tu moznost prechodu na dalsiu stranku v diskusii aj hore. Tusim som to uz napisala predtym, ale kedze som zabudliva, casto sa opakujem. To bude tym vekom…
19. marca 2007 o 8:20 #72433bettyÚčastník (Participant)Nech sa dariiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😁
19. marca 2007 o 9:14 #72434NatalkaÚčastník (Participant)Prevelice sa z toho tešíme, duša mi samou radosťou plesá 😉 😘
19. marca 2007 o 11:07 #72435packyÚčastník (Participant)Ked bude hotove, budeme posudzovat 😎
19. marca 2007 o 11:09 #72436raptorÚčastník (Participant)Ako je to teraz s prioritnymi inzeratmi?
19. marca 2007 o 13:49 #72437sotharÚčastník (Participant)Kwasak: kym to exe opravi.. tlacitka HOME a END su na dlhsie stranky celkom uzitocne, vyskusaj 😉
19. marca 2007 o 16:19 #72438KwasakÚčastník (Participant)Sothar, akoze pomocou tlacitka home a end sa napriklad v tejto diskusii dostanem z prvej stranky na poslednu??? asi mas nejaku super klavesnicu, mne home a end funguju ako rychly scroll na zaciatok a koniec prave zobrazenej stranky 😉
Ja som myslela nieco ine, ze aby moznost prekliknutia na dalsiu stranu v diskusii bola aj hore, nie len dole. Asi som to nezrozumitelne napisala…19. marca 2007 o 17:02 #72439eXeBaTÚčastník (Participant)Kwasak
Ja vážne nerozumiem, v čom vidíš problém. Ak majú diskusie viac strán, sú pri jej názve čísla strán, klikni na posledné číslo a dostaneš sa na koniec diskusie.
tomXX
Na toto som čakal, konečne sa niekto aj za mňa vyjadril technicky! 😁
19. marca 2007 o 17:37 #72440AlbionÚčastník (Participant)Pekné…..
Pochvala Adminovi. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.