motocykel.sk začína
- Toto téma obsahuje 97 odpovedí, 44 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 rokmi, 7 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Pre admina › motocykel.sk začína
Okrem nového dizajnu …
Inzercia jednoduchší formulár na pridávanie, služba moje inzeráty pohodlnejšia, aktualizácia všetkých inzerátov (ocenia hlavne firmy) dvoma kliknutiami
Články bleskovky a články pohromade, rozdelené do kategórií, jednoduchý formulár na pridanie nového článku, diskusia priamo pod článkom
Fórum beží omnoho rýchlejšie
Chat jednoduchý a rýchly, postupne pridám ďalšie ikonky a pár funkcií (musím to vytriediť)
Kalendár v zozname iba náhľad, je to prehľadnejšie, po kliknutí na odkaz komplet výpis
Fotoalbumy rýchlejšie, na pridanie fotografií až 10 políčok, popis k fotografii až po pridaní, diskusia priamo pod albumom
Katalóg sľúbené vyhľadávanie vo firmách
Pošta z pôvodného servera nebolo možné použiť poštu, táto beží na inom princípe (ak tam má niekto dôležitý údaj, na požiadanie zistím), prehľadné ako emailový klient, v pošte – ODOSLANÁ možnosť podľa obálky zistiť, či ju užívateľ prečítal
Zoznam užívateľov vyhľadávanie podľa kraja a časti nicku, alebo písmena
Ďalšie funkcie, resp. podstránky pribudnú neskôr. Užívatelia, ktorým bol pridelený email s koncovkou exebat.sk, ktorí majú záujem aj o nový email motocykel.sk, nech mi pošlú poštu, obratom zašlem prihlasovacie údaje. Pôvodné emaily budú funkčné asi ešte týždeň.
Super ! Nech sa dari novemu portalu 🙂
Prve dojmy su rozpacite…
ale roletky su prec, vadim bude rad 😀
eXeBaT chvlaim ta musel si sa s tym fakt pobavit…. ale si to zdramatizoval riadne stalo to zato 😁
Veru stálo to za to 😁 dramatikuš to bolo 😁 tak nech sa ďalej darí a stále lepšie a lepšie 😁
No jo…
…konéééé voz… No čo, skúšam, či to funguje aj tu… 😁
😎 ..ja prajem šecko dobré a dufám že zmena bude k lepšiemu….
No a teraz nejaku uvytaciu sutaz ? 🙄
ozaj aky nick ma exebat teraz 😀 😀 😀
Podme sutazit o to kto spravi prvu hrubku
… jeeeej charym ty si to vyhraaaal 😀
Super…a jasom tu uz basnela ze uz nebudeme fungovat a co s moji akciu 😁…
no ale chvaaaala bohu zasa sme vsedci spolu 😁
😁
raptor 🤐 😁 …eXeBaTnech sa darííí… a fungujeee 😉
pogicko 😁 😁 😁
eXeBaT: Prvé milé prekvapkanie: Tie prisúložené roletky sú konečne v rodidle! 🙂
Teraz sa idem trošku poprechádzať po nových zákutiach "nového exebatu" a som zvedavý, a som rád, tu funguje mravnostná polícia. 😉
Dakujem co som vyhral 😁 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |