Najkrajší kút na Slovensku
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Najkrajší kút na Slovensku
- This topic has 25 odpovedí, 14 hlasov, and was last updated pred 18 years, 5 months by JOSE.
-
AutorPríspevky
-
24. marca 2006 o 17:51 #66460yagizaÚčastník (Participant)
Znamy sa chysta ist po europe a na den-dva chce nakuknut aj na Slovensko.
Co by ste mu odporucili aby isiel pozriet? Ktore miesto je pre Vas to naj a preco?
Vsetky odpovede mu odovzdam 🙂
24. marca 2006 o 18:58 #66461FaDeÚčastník (Participant)Najkrajsi kut na Slovensku je Slovensko 😁
Tych krasnych kutov je tak vela, to je tazko vybrat najkrajsi…..FaDe-MARAUDER
24. marca 2006 o 19:20 #66462raptorÚčastník (Participant)najkrajsi kut na slovensku je ten v ktorom je prave FaDe-ho marauder :75:
ale k teme.. slovenskym rajom urcite nic nepokazi
25. marca 2006 o 8:09 #66463milan3232Účastník (Participant)Toho je velmi vela, skus presnejsie specifikovat, o co ma zaujem. Zaujima sa o turistiku, kupele alebo o pamiatky – hrady a zamky, alebo mas na mysli pekne zakutia na jazdu na motorke? V akom rocnom obdobi chce prist?
25. marca 2006 o 8:44 #66464duggoÚčastník (Participant)najkrajsi kut na slovensku je jednoznacne ten na pravo ked vojdes do Tesca … maju tam pekne casopisi s peknymi babami a aj Slovenske motocyklove noviny 😀
25. marca 2006 o 8:48 #66465PADREÚčastník (Participant)JA BY SOM POVEDAL ZE SLOVENSKO JE RIADNY KUT ALE AJ TAK JE TU CO POZERAT HLAVNE PEKNE ZENSKE TIE MAME ASI ZO VSETKYCH KUTOV NAJKRAJSIE …SI MYSLIM… 🙂
25. marca 2006 o 13:00 #66466yagizaÚčastník (Participant)ma zaujem o to co mu poviem. uz som mu povedala o Cachticiach, ze tam byvala Drakulova sestra ktora tyrala mlade baby a kupala sa v ich krvi a aj si z nej glgla a ze alzbeta bola priekopnickou v sado-maso a jej vynalezy sa dodnes pouzivaju (co na tom ze je to somarina, hlavne ze o dotrepe turizmus) velmi ho to zaujimalo a vela sa pytal, az mi dochadzala fantazia a uz bol otravny 🙂
dalsie co mu nesmie ujst je Lunik IX. nevedela som ako to opisat a tak som to opisala ako jeden z divov sveta- radsej raz vidiet ako 100x pocut 🙂
inak v Cechach ide do Kutnej Hory, kde je ten kostol vyzdobeny kostami ludi co umreli na na mor a do Prahy. v Prahe uz bol dvakrat tak sa tam chce vratit
Jaskyne nemoze, je klaustrofobik 😟
opisala som mu aj ten vodny system pri banskej stiavnici, co je jeden z prvych na svete a francuzi to zopakovali po nas, ale to som hned videla, ze ho to nezaujima. V Bojniciach maju na hovno prekladatelov, to som zazila na vlastnej kozi ☹️
este som mu povedala o Trencine a ich hrade, ze to MUSI vidiet. (nevie ze na samy vrch ide kopec schodov a ziaden vytah) a povedala som mu aj povest o tej ich studni (myslim ze to bola ta v trencine co sa kopala cele desatrocia, heh trencania?) 😕
take kuriozity ho zaujimaju a unikatnosti a este dobre ak je to ovencene nejakymi „neuveritelnymi“ pribehmi 🙂
ako vidite robim svoje, pre zvysenie turizmu.
inak slovaci su znami tym, tuna v anglii, ze skonzumujeme kopec zmrzliny 🙂 😁
25. marca 2006 o 16:32 #66467milan3232Účastník (Participant)Skus Spissky hrad, Banska Stiacnica, Levoca, Bojnicky zamok je velmi pekny, Ba hrad + Slavin,
Trencin – neviem, ci je pristupny, ked tam padli tie hradby, Cachticky zamok je iba kopa skal – zrucanina a nech sa pripravi, ze pojde asi 20 min. peso.
Na Lunik IX ho neposielaj, este si pomysli, ze to je u nas vsade tak… ☹️
[linka]
[linka]
[linka]25. marca 2006 o 17:37 #66468CentauroÚčastník (Participant)Nech pride ku mne do kovosrotu
25. marca 2006 o 19:04 #66469HeavyÚčastník (Participant)…alebo može prísť na budúce Motopárky… 🙂 A odtiaľ rovno k Centymu do šrotu 😀
26. marca 2006 o 5:46 #66470yagizaÚčastník (Participant)milan3232 diky za web stranky 😉 jeden odtialto raz bol na slovensku a myslim ze bol niekde na spisi a povedal, ze je neuveritelne ako ludia v 21.storoci v europe ziju, a nafotil si to. turistov fascinuju veci, ktore si domaci nevsimnu 😁
26. marca 2006 o 17:00 #66471tlmicÚčastník (Participant)Z toho Lunika by mohol lahto odist pesi 😁 Inak na Cachticky hrad chodia motorkari pomaly az po hradby, lebo su lenivy jak svina. Minule tam parkovala CBR-ka priamo pod hradnym murom.
26. marca 2006 o 18:09 #66472milan3232Účastník (Participant)tlmic CBRka? 😠 ja ziram. Asi ju nema chlapec moc v laske. Enduro, alebo cross dobre, ale SS? Co je sado-maso?
26. marca 2006 o 20:30 #66473tlmicÚčastník (Participant)milan 3232 od obce Višnové to je na cross, ale od Čachtíc z námestia vedie cesta až priamo na hrad, iba par metrov je enduro vlozka – zvladnutelna aj pre SS.
Ked sa ja osobne zamyslim co odporucit, tak je to tazko. Ved ked si predstavim od Bratislavy-Červený Kameň, Smolenice,Čachtice,Beckov, Trenčín,Bojnice………rôzne horské prechody,jaskyne……ved to sa neda obehnut ani za mesiac. Dufam ze sa mu tu bude pacit, a nebude fotit len Lunik IX a potom to okazovat v UK, ze takto to u nas vyzera.27. marca 2006 o 5:35 #66474milan3232Účastník (Participant)yagiza tak ma napadlo, dufam, ze to nie je nejaky ten rejzo a ze tu nechce nakrutit nejaky film! V poslednej dobe s tym mame problemy… 😀 To by ho potom bolo treba poslat do … 🤐
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.