Obnovenie starých nickov
- Toto téma obsahuje 15 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 rokmi, 8 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pre admina › Obnovenie starých nickov
Ahoj, admin 👋
vieš obnoviť konto Scudi ? cez FB sa vyjadri, že by prišiel, ak by mal staré konto
plus ma nejako rýchlo odhlasuje, dá sa nestaviť aj neskoršie automatické odhlásenie z nicku ?
díky
Plus, teda nechcem radiť, určite si si všimol, že je teraz taká výnimočná situácia, tak ak tam vedieš ešte nejaké zostarnuté nicky, tak ich na čas spusti, možno sa ľahšie prihlásia další….
ved aj mne sa to obnovilo nejako ani neviem ako
Hehe
Hehe, V.I.P.H.V.D. a aj admin, stále ma rýchlo odhlasuje a neviem, čo môžem napísať Scudimu……
Ja ti s tým neporadím.
Kontaktuj eXeBaT on je admin.
Ku každému nicku je kľúčom emailová schránka použitá pri registrácii. Je potrebné poslať žiadosť na email motocykel(z)motocykel.sk práve z tej schránky, ktorú použil "Scudi".
Hej, hej, exe, viem, ale ani ja som si nepamätal, z akého emailu, som sa prihlásil….. sú to roky a pamäť už tiež nie je čo bývalo…..
ide mi o to, že teraz je taká situácia, že sem nakukne viac ľudí, možno si aj spomenú, že tu už niekedy boli, ale už nič viac ich nenapadne, len zistia, že sú nejakí zablokovaní, boli tu, a už tu nie sú a to ich môže odradiť….. nič viac, len taká rada je v tom, že ak sa dá, ja by som obnovil nicky, uľahčílo by to vzájomnú komunikáciu
Jedná sa o databázu niekoľko tisíc nickov a nie je možné ich obnoviť hromadne. Dôvod je napr. aj to, že heslá sa neuchovávajú, takže je potrebné ich generovať znovu, ako štartovacie a pod. dôvody. Máš poštu.
EXe, mohol by si nastaviť, aby sa dal v profile zmeniť aj e-mail? Tá moja e-mailová schránka, na ktorú som sa pôvodne registroval, už vyše 5 rokov neexistuje. Ď.
BacilBA Máš poštu.
Dobre ranko 😈
krivoklat dik 👍
Dobré ránko, nemáš za čo….
…resurrected…
..aj ja by som si rad aktualizoval moj neplatny email ak by to bolo mozne? 👎
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |