Connect with us

Plexi na VEMAR

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Plexi na VEMAR

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    DUCATI343
    Účastník (Participant)

Prosim vas neviete mi poradit kde by ssa dalo kupit nahradne plexi na Vemarku lebo ho mam poskriabane a neviem to zohnat nakolkoneviem typ prilby lebo to je ducati a nic tam nieje napisane……..

MartineR
    Účastník (Participant)

DUCATI343 skus zbehnut do ducati 😉

DUCATI343
    Účastník (Participant)

Ved to som uz skusal a ze to bola iba neaka edicia vydana pre ducati v roku 2003 a ze mi nepomozu:(

MartineR
    Účastník (Participant)

Dost blbe 😕 pre moju limitovanu ediciu BMW R 1150 GS z roku 2001 mi, predstav si, do dnesneho dna vedia v BMW objednat cokolvek … a to ich bolo vyrobenych len niekolko desiatok kusov 😉

nuž, na 6-ročné špagety sa asi blbo zháňa kečup, pokým soľ sa aj na 8 ročný "brambor" stale vyrába.

😈 😀 😁 🤣

holo
    Účastník (Participant)

Skús Sisa moto vo Zvolene mali by dovážať Vemarky.

AMIS
    Účastník (Participant)

Bež do Styxu, terazky má pod palcom Vemarky Jano a určite spolu nájdete k nej štít. Pivár nemachruj, šak ty máš limitovaný len nástrek na nádrži 😁 😁 😁

MartineR
    Účastník (Participant)

DUCATI343 este nic proti, no ak mas 6-rocnu prilbu a nie je z uhlikovych, ci aspon sklenych vlakien, mal by si pouvazovat nad komplet novou prilbou, nie len nad novym plexi. Plast casom straca svoje vlastnosti a pri pade tak helma uz vobec nemusi byt ucinna.

AMIS nie nie. ja som cely limitovany 😁 😈

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri