Plna verzia casopisu do PC
Domov › Diskusné Fóra › Pre admina › Plna verzia casopisu do PC
- Toto téma obsahuje 6 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 13 years, 11 months od
milan3232.
-
AutorPríspevky
-
12. mája 2011 o 9:34 #84190
milan3232
Účastník (Participant)Caute,
vsimol som si vpravo blikajucu reklamu na plnu verziu casopisu Motomagazin v elektronickej forme.
chcem sa opytat – ako to funguje Cena Eur 1,40 je predpokladam za 1 cislo. Co sa mi stiahne do PC – subor .pdf? Je pouzivanie suboru nejako casovo ohranicene, chranene, alebo jednoducho stiahnem a mozem s nim neobmedzene manipulovat = kupil som ho a je moj?vdaka za vysvetlenie.
Milan12. mája 2011 o 20:12 #84191ZOMBY
Účastník (Participant)To je parada konecne aj mi emigranti mozeme listovat vo vasom casopise!
14. mája 2011 o 8:26 #84192VladiB
Účastník (Participant)Ahojte, rozbiehame elektronickú verziu Motomagazínu, aj keď MMA je aktuálne elektronicky plne v predaji, sme vo fáze testovania toho ako to pôjde na rôznych zariadeniach – PC, PDA, smartfón, či tablet. Emigrant Zomby bude čítať elektornický časopis tiež 👋 . Budete potrebovať on-line prístup na čítanie, nedostanete full PDF – pretože je ľahko posielateľné ďalším užívateľom, ale iba unikátny prístup pre jedného užívateľa a ak si ho kúpiš jeden krát už bude tvoj navždy bez obmedzenia počtu zhliadnutí. Ďalšou fázou budú napríklad aktívne odkazy na niektorých stranách, ktoré vám po odkliku ponúknu video k testu a mnoho ďalších vecí, na ktoré potrebujeme nabehnúť postupne. Budeme vás informovať.
14. mája 2011 o 12:21 #84193milan3232
Účastník (Participant)Aha, takze ak to dobre chapem, zakupim si elektronicke cislo, ale mozem ho pozerat a citat iba online pripojeny na siet. Neda sa stiahnut do PC 😕 . To je trosku skoda, aj ked chapem dovod napisany vyssie.
Da sa z tohoto formatu tlacit?14. mája 2011 o 15:51 #84194RoboNM
Účastník (Participant)Milan, ak si to raz pozrieš, mal by mať tvoj prehliadač a comp mať až do premazania histórie prehliadača možnosť zhliadnuť stránku aj v offline režime, ale ja som na počítače lempl, tak ma možno niekto vyvedie z omylu 😉
14. mája 2011 o 15:53 #84195RoboNM
Účastník (Participant)A okrem toho, veď dnes už aj cez mobil vieš byť online takmer kdekoľvek a prepojiť mobil s compom, aby mi šiel net dokážem cez BT aj ja 😁 a to som počítačový antitalent 🤣
14. mája 2011 o 18:40 #84196milan3232
Účastník (Participant)😉 preco by som mal mat internet vsade, kam sa pohnem? staci, ak ho mam v praci a doma 🙂
Naco v mobile, nemam ho kde vyuzit – ked soferujem, tak ho nepotrebujem… -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Kawasaki Z500 2024 – Malý veľký naháč

TEST: Brixton Crossfire 500 XC – scrambler, ktorý má gule

Triumph Tiger Sport 800 vs. 660 2025: Rovnaký štýl, iný svet

TEST: Honda GB350S – poctivý klasik pre moderného jazdca

BMW R 1300 R 2025: Surová sila a technologická precíznosť v čistej podobe

TEST Days a Safety Training: Honda štartuje sezónu 2025 vo veľkom štýle – príď sa povoziť!

Lukáš Tomšík – Slovenský motorkár, ktorý robí dabléra pre Toma Cruisa

Ducati Desmo450 MX – talianske srdce v motokrosovom svete

Honda ohlasuje 6 ročnú záruku pre motocykle a skútre

Nové Triumph Endurá: TF 450-E a TF 250-E 2025

TEST: Honda GB350S – poctivý klasik pre moderného jazdca

BMW R 1300 R 2025: Surová sila a technologická precíznosť v čistej podobe

Lukáš Tomšík – Slovenský motorkár, ktorý robí dabléra pre Toma Cruisa

Ducati Desmo450 MX – talianske srdce v motokrosovom svete

TEST Days a Safety Training: Honda štartuje sezónu 2025 vo veľkom štýle – príď sa povoziť!

Triumph Tiger Sport 800 vs. 660 2025: Rovnaký štýl, iný svet

Kawasaki Z500 2024 – Malý veľký naháč

TEST: Brixton Crossfire 500 XC – scrambler, ktorý má gule