Poradca pri kupe prvej masiny.
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Poradca pri kupe prvej masiny.
- Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 10 rokmi, 9 mesiacmi od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
8. júna 2015 o 12:42 #97189
Saniiik
Účastník (Participant)Ahojte,
rozhodol som sa kupiť si prvú mašinu, keďže dozrel ten správny čas a posledné čo mi chýba ku štastiu je ta správna kráska:). Čo sa týka výberu tak som si prešiel pár článkov a utvrdil sa v Kawasaki Z 750. Našiel som si aj pár inzerátov avšak nemám s kúpou jazdenej motorky žiadne skúsenosti. Teoreticky som našiel pár rád ale skúsenosti nenahradim a nenačítam. Hľadám preto správnecho chlapíka idealne s diagnostikou, ktorý by sa za poplatok som nou pozrel na nejaký inzeratá. Som z BA a chcel by som ist kuknut motorku do DS.
Vrela vdaka vsetkým za radu.
1. júla 2015 o 8:45 #97195Mlhos
Divák (Spectator)Asi uz je neskoro ale nevadi majitel a mehanik sucasne je predseda byvaleho Kawasaki klubu
https://www.facebook.com/motomaniask?fref=ts1. júla 2015 o 8:50 #97197Mlhos
Divák (Spectator)Tuna ich stranka http://www.moto-mania.sk/
17. júla 2015 o 7:25 #97199Saniiik
Účastník (Participant)Dakujem pekne uz je trosku neskor ale podarilo sa mi v NZ najst dobry servis a bol som spokojny.
28. júla 2015 o 6:29 #97201B12
Účastník (Participant)Mlhoš aspoň si urobil reklamu jednej (ne)menovanej stránke a obchodu 😎 👍
28. júla 2015 o 22:21 #97203Mlhos
Divák (Spectator)Los Cabrones ked napisem ze kazdorocne poriadaju jarnu 500 vku aj to bude reklama ? 😁 pokial viem tak to je v prvom rade servis motocyklov a clenovia klubu jazdia prevazne na Kawasaki a chlapec chcel ist pozerat s diagnostikou nejaku Kawasaki tak asi kto by mu najlepsie poradil pri jazdenej motorke ak nie mehanik ktory sam na takej jazdi
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji