Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Predaj buggín POMOC
Monty-jaj,tak to si tušim prvy o kom viem že 4kolku naozaj na niečo potrebuje,okrem toho ži mi jazdi v nedelu na sidlisku pod oknom 🤣
Monty a čo tak kúpiť dvoch ťažných koníkov a budeš aj silno ekologický? 😉
Spider … 🤣 …. okrem toho ži mi jazdi v nedelu na sidlisku pod oknom …. ???????????????
kua to som naozaj jediný???? 😀 😀 😀 čo ju chce nechať pracovať…🤣
cazzo .. vieš kolko stoja dva ťažné kone???? …… ta štvorkolka je lacnejšia… 🙂
Monty-no bože,preklep 😠
Monty – ak to fakt potrebujes na pracu, skus ARO, alebo tie vojenske terenaky – ZIL, UAZ ci Ladu Nivu. To su spolahlive teranaky a nebude ti luto, ak ich niekde odres. Alebo kup traktor 😉 My sme spekulovali co do vinohradu, ale traktor je traktor. Ale traktor je nevyhodny do mesta, ci na dlhsie presuny, preto skus vy&ssie uvedene, cena je dobra a opravi to hocikto.
Nekupuj 4kolku, bo pocasie je vrtkave a bezpecnost je tiez na mieste – kabina je kabina.
Milan3232 to si mu poradil,myslim ze nechce robit len na phm,ale aby aj nieco zarobil…. 🤣
10L/ 100 km je vela na pracovny stroj? Viem si predstavit, kolko zerie 4kolka, ale ved ta skoro nema loznu plochu a v porovnani s autom nic neodvezie.
Monty Ty zrejme hľadáš niečo ako takzvané UTV, alebo nazývané aj side-by-side vozítko. Pozri tieto linky:
[linka]
Pozri si stránku http://www.quadmania.cz a poobzeraj sa po tých UTVčkach.
Ak si hľadal niečo iné tak potom napíš a nájdeme niečo iné.
No a teraz budem posexovaný zato že som sem dal odkaz na iný server zameraný na štvorkolky a iné viackolky. Prepáčte vážený administrátori, nechcel som 😁
satanokky ja by som povedal, že ho to už nezaujima ked ta tema bola založe na pred 2 rokmi 😉
Jj, o odkaz nejde, ale ten dátum je už riadne neaktuálny 😀
Mirolc exebat to či ho to zujalo alebo nie necham na toho kto sa na to pýtal. Ešte stále môže niečo potrebovať a na tej stránke má aj testy a recenzie. A navyše to nieje 2 roky ale len rok a pol od posledného príspevku. 😛
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |