Connect with us

Predaj buggín POMOC

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Predaj buggín POMOC

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 16 až 28 (z celkového počtu 28 )
  • Autor
    Spider
    Účastník (Participant)

Monty-jaj,tak to si tušim prvy o kom viem že 4kolku naozaj na niečo potrebuje,okrem toho ži mi jazdi v nedelu na sidlisku pod oknom 🤣

cazzo
    Účastník (Participant)

Monty a čo tak kúpiť dvoch ťažných koníkov a budeš aj silno ekologický? 😉

Monty
    Účastník (Participant)

Spider … 🤣 …. okrem toho ži mi jazdi v nedelu na sidlisku pod oknom …. ???????????????

kua to som naozaj jediný???? 😀 😀 😀 čo ju chce nechať pracovať…🤣

Monty
    Účastník (Participant)

cazzo .. vieš kolko stoja dva ťažné kone???? …… ta štvorkolka je lacnejšia… 🙂

Spider
    Účastník (Participant)

Monty-no bože,preklep 😠

milan3232
    Účastník (Participant)

Monty – ak to fakt potrebujes na pracu, skus ARO, alebo tie vojenske terenaky – ZIL, UAZ ci Ladu Nivu. To su spolahlive teranaky a nebude ti luto, ak ich niekde odres. Alebo kup traktor 😉 My sme spekulovali co do vinohradu, ale traktor je traktor. Ale traktor je nevyhodny do mesta, ci na dlhsie presuny, preto skus vy&ssie uvedene, cena je dobra a opravi to hocikto.

Nekupuj 4kolku, bo pocasie je vrtkave a bezpecnost je tiez na mieste – kabina je kabina.

mathew
    Účastník (Participant)

Milan3232 to si mu poradil,myslim ze nechce robit len na phm,ale aby aj nieco zarobil…. 🤣

milan3232
    Účastník (Participant)

10L/ 100 km je vela na pracovny stroj? Viem si predstavit, kolko zerie 4kolka, ale ved ta skoro nema loznu plochu a v porovnani s autom nic neodvezie.

satanokky
    Účastník (Participant)

Monty Ty zrejme hľadáš niečo ako takzvané UTV, alebo nazývané aj side-by-side vozítko. Pozri tieto linky:

[linka]

[linka]

[linka]

Pozri si stránku http://www.quadmania.cz a poobzeraj sa po tých UTVčkach.

Ak si hľadal niečo iné tak potom napíš a nájdeme niečo iné.

satanokky
    Účastník (Participant)

No a teraz budem posexovaný zato že som sem dal odkaz na iný server zameraný na štvorkolky a iné viackolky. Prepáčte vážený administrátori, nechcel som 😁

mirolc
    Účastník (Participant)

satanokky ja by som povedal, že ho to už nezaujima ked ta tema bola založe na pred 2 rokmi 😉

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Jj, o odkaz nejde, ale ten dátum je už riadne neaktuálny 😀

satanokky
    Účastník (Participant)

Mirolc exebat to či ho to zujalo alebo nie necham na toho kto sa na to pýtal. Ešte stále môže niečo potrebovať a na tej stránke má aj testy a recenzie. A navyše to nieje 2 roky ale len rok a pol od posledného príspevku. 😛

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 16 až 28 (z celkového počtu 28 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri