Profily užívateľov a zoznam užívateľov
- Toto téma obsahuje 20 odpovedí, 11 hlasov, a bola naposledny upravená pred 10 years, 7 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Pre admina › Profily užívateľov a zoznam užívateľov
Dnes spúšťame nové zobrazovanie profilov a zoznam užívateľov.
Okrem iného:
– možnosť zobraziť inzeráty podané daným užívateľom
– články aj s náhľadom
– fotoalbumy aj s náhľadom
– možnosť zobraziť kompletný výpis profilu
– nájdete tam aj priamu adresu k profilu cez internet
– fotografia užívateľa obmedzená iba na portrét, prejdite si profily a upravte si ich
Zoznam
– náhľady fotografií
– možnosť poslať poštu priamo zo zoznamu
V pravom menu priamy prístup k zobrazeniu profilu vedľa položky „Zmeniť profil“.
Do zoznamu by som rád pridal ešte nejaké možnosti. Máte nápady?
Mame.. pohybujuce sa avatary 🙄
raptor
Ak sa zmestíš do veľkosti 7kB, systém ho zobrazí.
Exe ved maj boha pri sebe.. mam 195cm a cez 100kil.. ako sa mam zmestit do 7kb 😁
raptor takto to aspoň vyzerá, že ho seklo v krížoch 😁
Raptor.. zoberem ta na odtucnovacku a potom sa do tych 7kb zmestíš 😁
P.S.: Exe klobuk dolu.. to co tebe trva chvilku na inom podobnom portáli trvá tak rok 🤣
Steinar Raptor chcel povedať, že tých vyše 100 kg sú samé svaly 😉
Rád by som si dal do profilu ikonu, ktorú používam no vypisuje mi Nepodporovaný formát obrázka. Povolený je iba formát GIF.
Poraďte mi ako to nahodiť keď tam mám príponu JPG 👋
P.S. ináč len teraz som sa zaregistroval a hneď mám problém 😁
Marino
Musíš prekonvertovať formát JPG na GIF v nejakom grafickom programe. Ak sa ti to nepodarí, pošli mi to na exebat(z)motocykel.sk a ja to urobím.
eXeBaT ty mi konecne zmen tu moju maliovu adresu
ZOMBY
TY máš email? Ale sa ti žije. No dobre, pošli mi to súkromnou poštou.
7kB je zufalo malo, chcelo by to aspon 10kB 😛
Maximálna povolená veľkosť ikony (avatar) v diskusnom fóre zmenená na 15 kB.
Nazdar Exe.
Bud som blb, alebo tam mas bug.
Problem nasledovny : profil, foto motocykla a pokus o zmenu foto.
Ak ho zmenim, v nahlade v profile je stale viditelna ikona starej moto,
ale ak kliknem na foto starej moto, otvori v novom okne uz foto novej moto 🙂
Pisem ako tatar, ale ak si rozkliknes moj profil a foto motocykla, pochopis 🙂
Riesenie?
To je ešte v pamati v tvojom počitači.to prejde.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |