Rada ohladom kupy motorky
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Rada ohladom kupy motorky
- Toto téma obsahuje 2 odpovede, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 13 rokmi od
Dragon.
-
AutorPríspevky
-
6. apríla 2013 o 11:35 #84379
srna
Účastník (Participant)Ahoj, rad by som si kupil prvu motorku a zvazujem dve varianty. Mam iba AM, ale mne to v pohode staci. Rozmyslam bud nad simsonom S51, alebo keeway tx 50sm. S tymi cinskymi motorkami nemam skusenosti preto sa pytam vas skusenejsich co si o nej myslite. Pripadne co by ste mi odporucili ine.
Dakujem za odpovede
7. apríla 2013 o 5:51 #84380AIR
Účastník (Participant)No kamo to mas tak… keevay je o tom, ci sa vydari – jazdis vcelku OK…. alebo nie a potom je to neustale s naradim v ruke…. poznam ludi, co na neho nedaju dopustit a aj takych, co ho nenavidia…. co sa tyka simson, tak to uz je veteran pomaly, je to vyrobok byvalej DDR… svojho casu to bol hit, ale to bolo v casoch, ked som ja zacinal jazdit…
tazka rada v tejto oblasti…
ja by som nebral ani jednu a radsej siel do nejakeho japonca alebo taliana…. 😉 😉 😉
7. apríla 2013 o 10:14 #84381Dragon
Účastník (Participant)Simson prevyšuje konštrukčnú rýchlosť 45 km/h, takže vodičák AM ti naň nestačí. To, akú konštrukčnú rýchlosť má ten Keeway neviem, ale ak je to škrtené, tak by mohli smerovať tvoje kroky tam… Tak, či onak to za rok, alebo dva predáš. 😉
Radšej si rok počkaj a sprav si vodičák na A1. S AM môžeš v podstate behať iba na skútroch…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji