Reprezentant
- Toto téma obsahuje 28 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 years, 6 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Reprezentant
[linka] co si o tom myslite? 😁 viem ze to nieje moc motorkarske ale spomina sa tam aj motorka.. ma to 8mb ale ja som sa na tom celkom zasmial.. 😁
Ach jaj to je o com? Odkedy take sracky pocuvas? 😕
to je hrozne ty vole keby sa im to aspon rymovalo 😀 😁
def : ti j**ee? ja to nepocuvam, ved o tom sme sa bavili v skole s tomasom a zezom ze co to je za exotov, ja sa na tom ujebaaaavam 😀 😀
😀 Heheh je to asi najhorsia vec aku som v zivote pocul
aj ja a to je na tom ta sranda 😁
def … tak to si ma potešil, lebo už som si začal hovoriť, čo je so mnou, ked sa mi to nepáči 😀 … akože vypočujem si RAP, ale toto?? 😁
andoo … vidím, že sa nudíš vo voľnom čase… 😁 …daj sa radšej na hačkovanie 😀
tak este raz pre vsetkych: samozrejme ze ja toto nepocuvam 😀 len som vam chcel ukazat ukazku „drsnych“ raperov ktorym rytmus ani rymi nic nehovoria 😁
volfi je aj tak najvacsi rozbijac !!! 😁 😀 😁
potrebuje dobry komp a samozrejme zeny 😀 „a ja reprezentujem reprezentanta“ 😀
😀 ekná pič.vinka moze rapovat aj predseda uz 😁
jaRRo – aké rapovať? Ja iba Killed by Death a sem tam Iron Maiden… 😁
🙄
to bolo čo????????????????????
to že text bol absolútne o hovne, to už je dnes normál….ale že sa ani do rytmu netrafili….. ty moj smútok…hlásim sa do tretieho kola superstaaaaaaaaaaaaaaar 😀 😀 😀 😀 😀
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |