RUMUNSKO-policajti
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › RUMUNSKO-policajti
- Toto téma obsahuje 2 odpovede, 2 hlasy, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 10 mesiacmi od
Tusitel.
-
AutorPríspevky
-
25. júna 2006 o 0:23 #67623
Tusitel
Účastník (Participant)Ako sa chovaju v Rumunsku policajti? Chcem ist so psom na vystavu psov do Targu Mures autom,ale neviem ako to cestou po Rumunsku funguje s policiou. Ci je na kazdom rohu natiahnuta ruka zakona a caka na nejake eura (ako v minulosti na Ukrajine a Rusku cakali na dolare ked sme sa snazili autom dostat z Ba do Moskvy),alebo je to v pohode ked sa k nim clovek chova normalne. Nechcem ,aby ma cesta vysla viac ako ma stal pes
Vdaka za info…. 😎27. júna 2006 o 8:38 #67624MarkoPolo
Účastník (Participant)Bol som v Rumunsku pred 4 rokmi. Celkom som tam strávil 5 týždňov, šli sme s kamaratom na aute a veľa sme cestovali. Za celych 5 týždňov som platil pokutu len raz, vtedy asi 40 mariek, t.j 800 sk a to uplne opravnene, siel som cez dedinu 100km/h a zaroven som obiehal na plnej ciare. Neviem ci som mal stastie, ale podobnym sposobom sme jazdili po Rumunsku cely cas a nikdy nas nevymakli. Vecer a v noci si davaj pozor na neosvetlene konske povozy. Ak chces dake tipy na nocovanie, prip.pekne miesta, odpis. Cau
27. júna 2006 o 19:24 #67625Tusitel
Účastník (Participant)Cau. Idem do Targu Mures takze nieco tam. Je to na dva dni a jednu noc. Keby si teda nieco vedel v tom okoli… Dik
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Royal Enfield Guerrilla 450 APEX: čistokrvný cesťák
Preži MotoGP v Brne s bývalým pretekárom!
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
Royal Enfield Guerrilla 450 APEX: čistokrvný cesťák