Sebko, kua toto mi nerob…
- This topic has 221 odpovedí, 54 hlasov, and was last updated pred 16 years, 7 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Nehody › Sebko, kua toto mi nerob…
Kwasak: tých 150 000 Sk nebolo myslených ako náhrada škody… ide o peniaze za súhlas poškodeného s podmienečným zastavením trestného stíhania… v praxi to znamená že ak zaplatí, nebude si niesť trestnoprávne následky za svoje konanie, sú to vlastne peniaze na vyše… samozrejme že si okrem toho môže aj naďalej uplatňovať nárok na náhradu škody na vozidle, ujmy na zdraví a pod.
Ariel, ahaaaa. No vidim, ze mas skusenosti dost, ja sa v tomto nevyznam a nemala som nikdy problem s poistovnou, zaplatili aj vcas, aj vsetko. Ak by bol nejaky problem, mozem sa na teba obratit? Das mi rozumy… 😉
Kwasak: jasné 🙂
Kwasak v pondelok odchádzajú peniaze aj od našej rodiny 😉 Za každého člena 500 Sk,- 🙂
A som rád že náš adoptívny syn je v pohode 🙄
sebko držíme ti palce 🙂
Som tu novy a nepoznám sebka tak ako vy, no každá havária motorkara zamrzí a tak mu želám aj ja skoré uzdravenie, nech sa pozbiera čim skôr a hlavne aby bol opäť fit a nemala ta nehoda žiadne vážne následky. Aby na ňu spomínal jedného dna úplné zdraví a len ako na zlý deň.
Kwasak ten link nejde hoď to do albumu
Lavergsx600 pozrel som Tvoj profil takže by si nemal mať problém prispieť nejakou čiastkov 😉
Coolerman dala som to do albumu, lebo ten server na fotky nejak hapruje.
Chcem vas vsetkych poprosit, ked za nim pojdete do nemocnice, aby ste mu nehovorili, ze motorka je na sracky. On sa bude pytat. Netrapte ho este aj starostami o motorku, ma toho teraz aj tak moc. Vdaka.
Kwasak myslel som že to takto vymyslíš 🙂
Coolerman sak si mi dobre poradil! 😉
Kwasak 😘 😘 😘 😘 😘 😉
Coolerman netlac do toho nikoho, kto chce ten prispeje aj bez slovneho pobadania
prave som dosiel domov, tuke som odoslal
Som za rád prispejem! 🙂
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |