Sebko, kua toto mi nerob…
Domov › Diskusné Fóra › Nehody › Sebko, kua toto mi nerob…
- Toto téma obsahuje 221 odpovedí, 54 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 years, 11 months od
Ariel.
-
AutorPríspevky
-
29. apríla 2007 o 23:33 #73514
sothar
Účastník (Participant)Zbierka je dobrý nápad, tiež pridám svoju trošku. Dúfam, že šebkovi pomôžu, už keď sa stalo, čo sa stalo 😕 Hlavne nech sa dá rýchlo dokopy
30. apríla 2007 o 5:38 #73515xGABRIELAx
Účastník (Participant)Verím tomu, že sa dá veľmi rýchlo dokopy. Až mi srdce stiahlo, keď som sa to v piatok dozvedela… Pozdravujem Sebka, a tiež prispejem. Skoré uzdravenie. Cmuk
30. apríla 2007 o 7:10 #73516kaktus
Účastník (Participant)raptor nebudete len dvaja… zisti c.u., pridam sa aj ja.
ale hlavne prajem rychle uzdravenie30. apríla 2007 o 7:25 #73517Coolerman
Účastník (Participant)kaktus 2612189018/1100 (TatraBanka)
30. apríla 2007 o 12:34 #73518pitbulka
Účastník (Participant)Práve som dovolala s roentgenom – našim spojencom medzi prístrojmi a strojmi 😀
správy o sebkovi sú čím ďalej, tým lepšejšie 😉dnes priškrtili sebkovi tú škaredú rúrku, ktorá mu trčí z hrude a zajtra mu ju pravdepodobne vyberú, takže najhoršie je zažehnané. Dokonca aj tá jedna ruka je celkom o.k., zlomenina je len okrajová…(ale aj tak je to zlomenina :-~ ) a rebro je zlomené len jedno….
sebko, drž sa velice moc, zajtra prídeme poprovokovať >🙂
strašne sa teším, že je to "len" takto……
Upozorni správcu na nevhodný príspevok30. apríla 2007 o 12:47 #73519Coolerman
Účastník (Participant)pitbulka upozorňujem správcu na vhodný príspevok 😁 😁 😁 😁 To si ma potešila touto správou 😉
30. apríla 2007 o 13:39 #73520pitbulka
Účastník (Participant)Som to kopírovala z motoride….kua….a nech si to upozorňuje koho chce 😛 ja sa teším jak malé šteňa 🙂
30. apríla 2007 o 15:32 #73521Cendina
Účastník (Participant)Bude dobře 🙂 Je mladej a plíce má zdravý, tak se pneumotorax brzo zahojí a drén zmizí. Ale bacha. Dokud má díru do hrudníku, střezte se infekcí. Všichni nachlazení, posmrkávající ať mu píšou sms a nechodí za ním. Taková infekce na plících z venčí je vlastně to samé co by zápal plic a tudíž vůbec žádná prča. Brácha nám na to umíral 5 týdnů. Skutečné nebezpečí pomine až nebude žádný drén!!!!!!
Držím palce
30. apríla 2007 o 19:10 #73522Kwasak
Účastník (Participant)Veru Cendina dobre pise!
Bola som za nim aj dnes, aj s Kingkongom a Darom. Velmi ho boli prava ruka a aj cely ten malicky clovek. Uz nemal napojeny ten pristroj na hadicke do hrudnika, aspon mu to nebuble v noci pri usoch. Stale je velmi bolavy, este to dlho potrva, kym bude zahojeny celkom. Ako napisala Pitbulka, zajtra by mu mali tu hadicku dat celkom von, uz sa mu aj lepsie dycha. Vsetkych vas pozdravuje a ocakava.1. mája 2007 o 20:24 #73523Kwasak
Účastník (Participant)Tak nesiem nove spravy, ktore sa mi vobec nepacia. Nasmu Sebkovi dnes napojili ten pristroj naspat na hadicku z hrudnika, vraj sa to nejak nehoji a hovoril, ze tam ma nejaku bublinu, ci co. Keby som tak vedela posunut cas dopredu, aby to vsetko preskocil a bol uz doma zahojeny! 😠
1. mája 2007 o 20:34 #73524diewithme
Účastník (Participant)Krucinal, snad to dobre dopadne !!! Drzim palce Sebkovi
2. mája 2007 o 17:07 #73525Kwasak
Účastník (Participant)Sebka som bola pozriet na chvilku aj dnes. Napravali mu tu klucnu kost a dali ho niecoho, co vyzera jak opratky na ramenach, aby sa mu to pekne zrastlo. Paprcky uz ma komplet zasadrovane a pribudlo mu tam aj par podpisov. Opat vsetkych pozdravuje a tesi sa na vas. 🙂
2. mája 2007 o 19:18 #73526bienemaja
Účastník (Participant)No ahojte zase raz vsetci!
Strasne sa tesim,ze vas ma,aj som mu to povedala,aj si poplakal,tak potajomky.
Sebko bude urcite v poriadku a to hlavne ze ma takych dobrych kamaratov!!!!
Este ho cakaju strasne tvrde chvile,a myslim,ze plne bolesti!Treba mu to sprijemnit ako sa da!
To napravanie kosti mu dnes dalo poriadne zabrat a dnesnu noc si urcite bude pamätat!2. mája 2007 o 19:19 #73527bienemaja
Účastník (Participant)Kwasak a tebe by som sa chcela podakovat,ze sa tak o toho muojho sebka staras,mozno sa stretneme v sobotu v nemocnici,by sme trosku kecli
2. mája 2007 o 19:58 #73528Kwasak
Účastník (Participant)Bienemaja, nedakovat! Sebko je nas synacik. Moj, Bobikov, Pitbulkin, Kukyho, Coolermanov atd. Pokecame urcite.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Kawasaki Z500 2024 – Malý veľký naháč

TEST: Brixton Crossfire 500 XC – scrambler, ktorý má gule

Triumph Tiger Sport 800 vs. 660 2025: Rovnaký štýl, iný svet

TEST: Honda GB350S – poctivý klasik pre moderného jazdca

BMW R 1300 R 2025: Surová sila a technologická precíznosť v čistej podobe

TEST Days a Safety Training: Honda štartuje sezónu 2025 vo veľkom štýle – príď sa povoziť!

Lukáš Tomšík – Slovenský motorkár, ktorý robí dabléra pre Toma Cruisa

Ducati Desmo450 MX – talianske srdce v motokrosovom svete

Honda ohlasuje 6 ročnú záruku pre motocykle a skútre

Nové Triumph Endurá: TF 450-E a TF 250-E 2025

TEST: Honda GB350S – poctivý klasik pre moderného jazdca

BMW R 1300 R 2025: Surová sila a technologická precíznosť v čistej podobe

Lukáš Tomšík – Slovenský motorkár, ktorý robí dabléra pre Toma Cruisa

Ducati Desmo450 MX – talianske srdce v motokrosovom svete

TEST Days a Safety Training: Honda štartuje sezónu 2025 vo veľkom štýle – príď sa povoziť!

Triumph Tiger Sport 800 vs. 660 2025: Rovnaký štýl, iný svet

TEST: Brixton Crossfire 500 XC – scrambler, ktorý má gule

Kawasaki Z500 2024 – Malý veľký naháč