Servisny manual ZX-6R
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Servisny manual ZX-6R
- Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 6 mesiacmi od
B12.
-
AutorPríspevky
-
15. januára 2010 o 15:31 #82973
Spiggy010
Účastník (Participant)Zdravim, chcel by som sa spytat ze kto vie kde by som zohnal servisny manual (SLOVENSKY ALEBO CESKY) na moju kawasaki ZX-6R r.v.2004 tak by som bol velmi rad keby mi niekto poradil. sice mam anglicky ale rozumiem tam akurat obrazkom.
18. januára 2010 o 9:08 #82974ogard
Účastník (Participant)Asi ta sklamem, ale Servisny manual v slovencine zrejme nezozenies, pokial si nekto nedal tu namahu a neprelozil si ho sam, o com ali dost silno pochybujem… Je to oficialna publikacia vyrobcu urecna pre servisnu siet predovsetkym a tlacia ju v jazykoch trhov kde maju najvacsie odbery…
18. januára 2010 o 9:26 #82975MartineR
Účastník (Participant)Mňa skoro roztrhlo od smiechu, keď som otvoril svoj manuál ku KTM LC8 a tam bola nemecká časť preložená "východniarčinou" 😁 🤣
19. januára 2010 o 8:46 #82976Spiggy010
Účastník (Participant)Toho som sa bal najviac ze sa nic podobne nenajde. Asi si to dam prelozit do nejakej agentury. ale diky mooc chlapci :))
19. januára 2010 o 13:49 #82977raptor
Účastník (Participant)Myslim ze nedas… ked zistis kolko sa dnes plati za preklady 🙂
11. marca 2010 o 21:31 #82978 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
BMW F 900 GS Adventure vs. R 1300 GS Adventure: Súboj dvoch bavorských generálov
MV Agusta priznáva finančnú krízu: Varese vstupuje do právneho procesu na záchranu značky
VOGE CUx Concept: Keď čínsky hybrid spochybní logiku tradičných cruiserov
AGV Pista GP R3: Nová vlajková loď znižuje riziko otrasu mozgu až šesťnásobne
Servisný test a spomienka: Oplatí sa vzkriesiť 10-ročnú Vespu GTS 300 z dedičstva?
Ducati Desmo450 SM: Prvý ostrý súpermotard z Borgo Panigale
Kawasaki Ninja H2 (2027): Legenda s kompresorom sa vracia v plnej sile
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Aprilia SR GT 400: Talianska odpoveď na mestské adventúry
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
Ako dostať z motorky maximum? Rozhoduje i to, čo tankujete
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
VOGE CUx Concept: Keď čínsky hybrid spochybní logiku tradičných cruiserov
AGV Pista GP R3: Nová vlajková loď znižuje riziko otrasu mozgu až šesťnásobne