Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SIUZAN sa vydáva… ideme oslavovať…
Tak nech je teda pekna vydarena svadba a a tak aj po cely zivot,
a prijemnu zabavu i na Halici 😁
ja idem pokracovat v plevani petružlena
… Týmto sa chcem všetkým poďakovať za to, že prišli zavrčať nášmu už možno len poloHovadu SIUZAN a to tým že jej skrášlili posledný deň slobody a prvý deň nedostupnosti.. 🤣 🤣 🤣
Myslim, ze ucel sme splnili, 🙂
ale nakoniec, to musia uznat len novomanzelia 🙄
Krásne prežitý deň… Siuzen bola krásna.. žiarila šťastím… 🙂 a dúfam že sme aspoň malým kúskom prispeli aj my k nevšednosti toho dňa 😇 minimálne obyvatelia Brezna si ten deň pamätať budú dosť dlho podľa mňa 😁 😁 😁
Chcela by som sa podakovat vsetkym hovadam ktore mi prisli zavrcat a naozaj mi sprijemnit moj svadobny den….. spravili ste nam veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelku radost, strasne vas lubim vsetkym teda svojho manzela najviac ale Vam ostavam verna a na najblizsiu akciu sa budeme snazit prist obaja… este raz veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelke D A K U J E M E siuzen /nemcokovci
siuzen zuzka, janko : ako po telefóne, tak aj touto cestou (prip. necestou, šotolinou, poľným, či iným chodníkom) Vám obom prajeme len a len to najhovadskejšie na spoločnej ceste (atď, atď, …) životom.
maťo+ivka
siuzen ani nevies, ako sme si to museli odpit na halicskej 😁
Siuzen, ešte raz, všetlo naj …
A že sme vás na Haliči statočne zapili, tomu ver. Zavesím nejaké fotečky. 😁
Sani radsej nie 😉 😁 alebo nikto hore-dole bez? 🤐 😈
Este raz gratulujem novomanzelom.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |