SIUZAN sa vydáva… ideme oslavovať…
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SIUZAN sa vydáva… ideme oslavovať…
- Toto téma obsahuje 68 odpovedí, 24 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 11 mesiacmi od
Matooo.
-
AutorPríspevky
-
23. mája 2009 o 17:28 #81917
pogicko
Účastník (Participant)Tak nech je teda pekna vydarena svadba a a tak aj po cely zivot,
a prijemnu zabavu i na Halici 😁
ja idem pokracovat v plevani petružlena24. mája 2009 o 11:47 #81918Monty
Účastník (Participant)… Týmto sa chcem všetkým poďakovať za to, že prišli zavrčať nášmu už možno len poloHovadu SIUZAN a to tým že jej skrášlili posledný deň slobody a prvý deň nedostupnosti.. 🤣 🤣 🤣
24. mája 2009 o 13:57 #81919malymirec
Účastník (Participant)Myslim, ze ucel sme splnili, 🙂
ale nakoniec, to musia uznat len novomanzelia 🙄24. mája 2009 o 16:53 #81920blueeyes
Účastník (Participant)Krásne prežitý deň… Siuzen bola krásna.. žiarila šťastím… 🙂 a dúfam že sme aspoň malým kúskom prispeli aj my k nevšednosti toho dňa 😇 minimálne obyvatelia Brezna si ten deň pamätať budú dosť dlho podľa mňa 😁 😁 😁
24. mája 2009 o 17:55 #81921siuzen
Účastník (Participant)Chcela by som sa podakovat vsetkym hovadam ktore mi prisli zavrcat a naozaj mi sprijemnit moj svadobny den….. spravili ste nam veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelku radost, strasne vas lubim vsetkym teda svojho manzela najviac ale Vam ostavam verna a na najblizsiu akciu sa budeme snazit prist obaja… este raz veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelke D A K U J E M E siuzen /nemcokovci
24. mája 2009 o 18:23 #81922MartineR
Účastník (Participant)siuzen zuzka, janko : ako po telefóne, tak aj touto cestou (prip. necestou, šotolinou, poľným, či iným chodníkom) Vám obom prajeme len a len to najhovadskejšie na spoločnej ceste (atď, atď, …) životom.
maťo+ivka
24. mája 2009 o 18:30 #81923malymirec
Účastník (Participant)siuzen ani nevies, ako sme si to museli odpit na halicskej 😁
24. mája 2009 o 21:11 #81924Sani
Účastník (Participant)Siuzen, ešte raz, všetlo naj …
A že sme vás na Haliči statočne zapili, tomu ver. Zavesím nejaké fotečky. 😁24. mája 2009 o 21:26 #81925Matooo
Účastník (Participant)Sani radsej nie 😉 😁 alebo nikto hore-dole bez? 🤐 😈
Este raz gratulujem novomanzelom. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji