Skúter JL50 QT-5
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Skúter JL50 QT-5
- Toto téma obsahuje 6 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 5 mesiacmi od
Furby.
-
AutorPríspevky
-
13. novembra 2005 o 11:34 #64617
Bushido
Účastník (Participant)Na internete čítavam ako jednoduchými úpravami možno zvýšiť rýchlosť skútra až o 20km/hod. Mne sa to však zatiaľ nepodarilo . Skontroloval som tieto veci: vo výfuku nieje žiadna upchávka, ani nie je zúžený. Nie je žiadna zábrana ktorá by bránila prietoku vzduchu. Skontroloval som aj variátor. Nie je tam žiadny krúžok ktorý by nedovolil maximálne roztiahnutie variátora. Ak máte niekto skúsenosti s týmto typom čínskeho skútra prosím poraďťe mi.
P.S: Dočítal som sa že je možné zakúpit komplet kit. piest+valec s obsahom 80ccm. Ak máte niekto skúsenosť s touto úpravou ozvite sa. Ak pozáte stránky na nete ktoré pojednávajú o JL50 QT-5 prosím nechajte mi odkaz.
Ďakujem13. novembra 2005 o 12:20 #64618eXeBaT
Účastník (Participant)Bushido
Moja rada znie „Investuj peniažky rozumnejším spôsobom“. Ešte aby si ich nepotreboval na servis 😉
13. novembra 2005 o 12:24 #64619eXeBaT
Účastník (Participant)Aby som nekecal … JINLUN JL50 QT4 49 REVIEW
Reliability (Spoľahlivosť) – 2/10
Ten test nie je relevantný, pretože ide o QT4, ale nebude ďaleko od QT5.
13. novembra 2005 o 12:27 #64620jaRRo
Účastník (Participant)na co vrazat do blbosti pre 20 km/h sorry 😟 kup si radsej riadnu moto 😉
13. novembra 2005 o 12:27 #64621PADRE
Účastník (Participant)kup si riadnu masinu a nespekuluj z drahymi upravami ktore ti nikto nepreplati ked to budes predavat
13. novembra 2005 o 14:14 #64622kxbibo
Účastník (Participant)tuning na mixer alebo kuchynsky robot ci co to mas? ser na to dojazdi to kup si nieco lepsie. 😎
14. novembra 2005 o 17:22 #64623Furby
Účastník (Participant)hmmm pridam sa k vacsine. skoda ti je do toho vrazat prachy. F!
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji