Testovacie fórum
- Toto téma obsahuje 42 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 rokmi, 5 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pre admina › Testovacie fórum
Stale nie je v poste moznost zmazat spravu
Tak skusim aj ja jednu cerstvo neaktualnu.
Tak druhý pokus. Pri prvom bol chybný link.

Mlhoš nechápem, musí ísť mazať.
1 – Daj si = prijatá pošta
2 – V okienkach pred správou označ správu fajkou (za pomoci myšky), ktorú chceš zmazať
3 – a nakoniec stlač “ zmazať označené „
A je to ! Ta ne? 😈
Keď som sa prihlasoval tak tlačítko GO a keď končím tak Odhlásiť a nemohlo by tam byť Prihlásiť šak už pomali idem dolu kopcom a keď budem na detskom rozume a z IQ húpacého koníka tak nebudem vedieť čo znamená to GO 😈 😈
To je ale sranda
eXeBaT: Taký postreh a námet .
Nešlo by to naprogramovať tak, že keď klikneš na vložané obrázky do diskusie , tak sa otvorí samostatné okno s orginál umiestnením obrázka vrátane orginál veľkosti. Proste zmenšený obrázok v diskusii by bol len ako obrazový odkazový link. 😉
😶 Solim, ty máš myš len s jednym tlačítkom?
Solim
Pripravujem nové diskusné fórum a počítam aj s tým.
Papi:
Mám aj pravé tlačítko na ktorom sú – vlastnosti – adresa (URL), ale som lenivý . 😁
Pokus 

| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |