Tuning maxiskutrov
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Tuning maxiskutrov
- Toto téma obsahuje 7 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 4 mesiacmi od
Jozefko.
-
AutorPríspevky
-
16. decembra 2005 o 8:18 #64794
Jozefko
Účastník (Participant)Ma niekto s tuningom maxiskutrov skusenosti ??? Ide mi hlavne o zvysenie vykonu, ale nie na ukor zivotnosti pohonnej jednotky …
16. decembra 2005 o 8:21 #64795Jozefko
Účastník (Participant)alebo aspon nie moc na ukor pohonnej jednotky 😉
16. decembra 2005 o 10:06 #64796yagiza
Účastník (Participant)Jozefko niektore vyfuky ti vedia zvysik vykon aj o 8 koni, ale vraj zabijaju motorky. Mozno skutre su nesmrtelne… 🙂
alebo skuter predaj a kup motorku, pocula som o jednej GSX-R1000 s Yoshimura doplnkami… 🙂 😀
16. decembra 2005 o 10:21 #64797Jozefko
Účastník (Participant)yagiza skuter nepredam 😁 a vyfuk mi nepomoze … je to 4 takt zo vstrekovanim a katalyzatorm ….
16. decembra 2005 o 23:25 #64798Nepo
Účastník (Participant)ako by si zvysil vykon to ti neviem povedat ,mozno by to slo nejakym cipom ,ale viem ze ked sa zmeni variator tak bude mat lepsiu akceleraciu a aj vysiu maximalku 😉
17. decembra 2005 o 2:37 #64799Jozefko
Účastník (Participant)🙂 Vdaka
18. decembra 2005 o 11:03 #64800Pedrito
Účastník (Participant)Jozefko
Na skútre frčia kity najznámejšie sú od Polini, obsahujú výfuky, lamelové ventily, väčšie karburátoy ktoré optimalizujú spotrebu a zvyšujú výkon, remene, hlavy atď.Či je v ponuke konkrétne aj tvoja Gilera netuším, skús pohľadať na webe … 🙂 🙂Vaľa štastia pri hľadaní … 🙄
19. decembra 2005 o 9:01 #64801Jozefko
Účastník (Participant)Pedrito no hladam … hladamm… a problem je ze ten moj skutrik ma riadeny katal. vstrekovanie …trisky a tak takze tie kity nan moc niesu … respektive … ziadne som nenasiel …. 😕 preto som sem dal forum ci uz niekto nahodou netuningoval jednovalec 500
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji