Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Velkonocny pondelok -vylet
No one nemam velmi vo zvyku sa tulat po domoch a oblievat zenske ,takze ci by sa niekto pridal na nejaky vylet ja viem je to zhruba 50 dni este ale nejake napady kam ak bude ovsem pekne pocasie a ja prezutu pneu (to bude hadam)tak rad by som bol rad keby sa niekto pridal pripadne dal nejake pekne miesto na vylet ……
Tak to si pis, ze budeme jazdit… uz bude sezona v plnom prude
Cau sused,zavolaj a možme ist 😉 len vtedy je najviac sviatočnych vodičov a zelenych ujov na cestach 😕
mirolc ale sak zeleny nas nerozhadzu pit sa nebude a rychlost dodrzime ,aj sothar uz slubila ucast
Ani ja nemám rada prezliekať sa s mokrých vecí do suchých tak sme sa rozhodli, že zas ako po iné roky pôjdeme zas jazdiť 😁
takže ideme na výlet na štyroch nohách čo má jednu konskú silu 😁
Pneu prezúvať našťastie nemusím 🙂
Tak rada by som bola keby sa niekto pridal len si musí doviezť svoj stroj 😀
Tak ma napadlo ze som nebol davno v slovenskom raji alebo este mam zalusk na cerveny kamen tak reku ci by to mohlo aj byt
Ešte tu nikto nenavrhol šturec? ako to? 😇
Sothar myslel som si 😀 , ten červeny kamen je skor celodenny vylet aj ked jogoRRťaci to zvladnu aj za pol dna 🤣
sothar sturec sak tam mozes chodit na desiatove prestavky miro ma recht ma to byt vylet nie rychlovka
To ja by som siel tiez ale ja musim najst nejaku blizsiu partu lebo vy ste trochu daleko!
doctor chapem doctor mas to ozaj daleko ja by som tak dal ze stretko v zv a pak hore na kezmarok len este pocasie musi byt fajne takze stredoslovaci hor sa ….
doctor vsak mozeme ist. Si kusok odo mna… Pojdeme pozriet plantaznika… 😈
Na Šturci je šotolina a skrížené kamióny… 🤣 pôjdem radšej za doctorom dať jarnú orbu na traktóre 👋
Ano ano ano 😈
Nyje, nyje a nyje 🤣
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |