Vizovice … ide niekto???
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Vizovice … ide niekto???
- Toto téma obsahuje 6 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 7 mesiacmi od
Monty.
-
AutorPríspevky
-
23. septembra 2007 o 21:11 #76502
Monty
Účastník (Participant)Boli sme nas priateľmi na 1. ročníku minulý rok, bolo fajn. Redakcia MotoRoute je banda nadšencov motoriek a asi by ich potešila účasť aj správnych partií spoza kopca. Budú prednášky s cestovateľmi, grilované kolená (prasačie), návšteva u p. Rudolfa Jelínka (palírna), výjazd po krásnom okolí, bufet (nápoje, pamlsky…). Cena je 1250,- Kč za celý pobyt, s ubytovaním, raňajkami, večerou, exkurziou, a tak. Doporučujeme, je to fajn parta, rozjazdená po celom svete. Skús http://www.motoroute.cz
…. ide niekto??? termín 27 — 30.9. 2007
23. septembra 2007 o 21:19 #76503Sani
Účastník (Participant)S nami rátaj, boli sme minule, vo štvrtok štartujeme.Ideme zostava: Šani, Vierka, Stingi, Goro a Vlasta.
24. septembra 2007 o 9:56 #76504cbr900
Účastník (Participant)No veď počkajte páni, keď ja doštudujem 😀 … sakramensky mi "vyhovuje" termín 😀 …. mám skúšku 😁 … ale radšej by som sa išiel previezť ako ísť do školy …. Puma by ma v tom len podporila 😁 …. užite si to
24. septembra 2007 o 17:37 #76505crazyman
Účastník (Participant)Monty kedy odchádzame ?
24. septembra 2007 o 20:55 #76506Monty
Účastník (Participant)crazyman mali by mi vo štvrtok trhať zub ale asi to preložím. čo tak vo štvrtok okolo 11.00 ??? napíš mi tvoj mobil. spojíme sa.
Sani nedáme niekde stretko a išli by sme spolu? moje číslo 0905 495687 .. kadiaľ idete???
konéééé voz…… 🙂 🙂 🙂
25. septembra 2007 o 17:27 #76507Sani
Účastník (Participant)Tam okolo Trenčína sa nájdeme. 😉
25. septembra 2007 o 18:32 #76508Monty
Účastník (Participant)Sani Teším sa na vás. 🙂 🙂 🙂 dúfam že sa radikálne nezmení počasie. 😠 😠 😠
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji