Connect with us

Vizovice … ide niekto???

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie Vizovice … ide niekto???

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Monty
    Účastník (Participant)

Boli sme nas priateľmi na 1. ročníku minulý rok, bolo fajn. Redakcia MotoRoute je banda nadšencov motoriek a asi by ich potešila účasť aj správnych partií spoza kopca. Budú prednášky s cestovateľmi, grilované kolená (prasačie), návšteva u p. Rudolfa Jelínka (palírna), výjazd po krásnom okolí, bufet (nápoje, pamlsky…). Cena je 1250,- Kč za celý pobyt, s ubytovaním, raňajkami, večerou, exkurziou, a tak. Doporučujeme, je to fajn parta, rozjazdená po celom svete. Skús http://www.motoroute.cz

…. ide niekto??? termín 27 — 30.9. 2007

Sani
    Účastník (Participant)

S nami rátaj, boli sme minule, vo štvrtok štartujeme.Ideme zostava: Šani, Vierka, Stingi, Goro a Vlasta.

cbr900
    Účastník (Participant)

No veď počkajte páni, keď ja doštudujem 😀 … sakramensky mi "vyhovuje" termín 😀 …. mám skúšku 😁 … ale radšej by som sa išiel previezť ako ísť do školy …. Puma by ma v tom len podporila 😁 …. užite si to

crazyman
    Účastník (Participant)

Monty kedy odchádzame ?

Monty
    Účastník (Participant)

crazyman mali by mi vo štvrtok trhať zub ale asi to preložím. čo tak vo štvrtok okolo 11.00 ??? napíš mi tvoj mobil. spojíme sa.

Sani nedáme niekde stretko a išli by sme spolu? moje číslo 0905 495687 .. kadiaľ idete???

konéééé voz…… 🙂 🙂 🙂

Sani
    Účastník (Participant)

Tam okolo Trenčína sa nájdeme. 😉

Monty
    Účastník (Participant)

Sani Teším sa na vás. 🙂 🙂 🙂 dúfam že sa radikálne nezmení počasie. 😠 😠 😠

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri