Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Vsetko najlepsie Coolerman!
Mily nas hovadedo, zelame Ti vsetko najlepsie na svete a nech sa ti nikdy kokod nepostavi ziadny do cesty 😁 😘 😘 😘
Pripajam sa 😁 dnes som mu uz ale sak on vie co som mu prial 😁 😁
Počúvajte hovadá teraz som si Vás všimol.Nebuďte hovadá 😈 😈
MacoLM Ty dostaneš asi na pixlu 🙂 😕 🤐 za tú linku 😈 😈 😈 😈
Tak sa teda pripajam 😉 .. nech ti sluzi vsetko co ma ked je to potrebne 😁
zahri a Ty sa neopič po hovadách 😈 😈 😈 😇 😇 😉
Coolerman> no skusam to tak lebo som cital v katolickych novinach ze na hovada letia baby 😈
Coolerman aké by to bolo, keby som ťa ja nepodpichol? 😀 …. takže Coolerman … ako je zvykom, prajem ti pevný krok a zdravú myseľ, aby ti toľko stál ako visel 😁 samozrejme ti prajem aj väčšiu silu do rozkroku , aby si mal "lepšiu stabilitu" na motorke 😁 …. čo tak pozvanie na kafčo??? … prijímaš??
Secko naj kulerman 😎
Vsetko najlepsie 😘
Coolerman všetko, všetko, všetko … najcoolovejšie…
Coolerman všetko najlepšie vlasáč 😀 😀 😀
Aj ja sa pripájam ku gratuláciám 🙂 😉
kxbibo: 😁 😁 😀
Coolerman, nepoznáma sa, ale aj tak ti prajem pevné miesto na výplatnej páske a všetko, čo si želáš, aby sa ti čo najskôr splnilo.
Secko naj 😉
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |