Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › VÝJAZD – kto sa pridá?
🙂
Heavy aj Sturček by bol dobrý, ale aj Varadero v BA. Ale to by som sa už vracal domou sám. Asi by si tam zostal na noc. 😕 Tak volačo vymysli 😉
jaRRo ok, nabuduce pijeme spolu a vtakom istom mnozstve… 😉
Heavy akože viem, že ty s jazdením nemáš problém… od minula ma zadok bolí, ale netráp sa, rozchodím to…. 😀 JanciCBF daj si pozor, predseda Heavy ťa chce len vylákať do prírody… 😁
Furby ja byť na tvojom mieste, tak radšej prejdem na minerálku 😁 … Tajov – všetko sa píše 😁
cbr900 no pravdaze aby som dostal oblickove kamene o to ti ide 😀
Furby obličkové (alebo žalúdočné) kamene, vodu v kolene, vrece cementu do rúk a môžeš ísť na stavbu 😀 maltu miešať … ale ako ťa poznám, ani tam sa nezaprieš 😀 … fľaška ked som s tebooooou, svet je perfektnýýýýýý, nikdy lepšííííííí nebol 😁
cbr900 idem prestať piť, takže trííííííí štýýýýri teraz 😇
A je to dohodnuté:
Sobota – okolo 10.00 Šturec – potom trasa podľa dohovoru
Nedeľa – to isté… 🙂
Zopár hovád sa už dohodlo mimo fórum, takže kto chce, nech sa pridá…
PS: …konééééé voz…..
Kua tu len kazdy trepe nieze by ste sa dohodli.Ja som v robote.
Ja som sa dohodol, idem teraz povysavat auto a potom pozret na tu varadero stretavku… dufam,ze tam este budu, lebo aj oni sa asi pojdu vozit.
doctor 😀 😀 😀 ale veď sa ide podľa plánu… dondi zajtra na Šturec o 10.00 🙂
Ja som teraz dojazdil – niečo sežerem a frčím na zraz do TN…
No…ja som vysával auto v čase,keď sem duggo písal.
Kua,na to Varadero stretko som nejak pozabudol v zápale domácich povinností….
– si mi neodpísal,čo ste porobili s bazénmi,čo sú vedľa mojej babky….
Heavy – si mi neodpísal,čo ste porobili s bazénmi,čo sú vedľa mojej babky….
Albion – Bazény? Museli sme ich zakryť, lebo do nich pršali kyslé dažde… 😀
Kysele ale vesele 😀 😀 😀
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |