Www.yanashiki.com
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Www.yanashiki.com
- This topic has 6 odpovedí, 5 hlasov, and was last updated pred 18 years, 7 months by Pedrito.
-
AutorPríspevky
-
22. januára 2006 o 17:52 #65204tlmicÚčastník (Participant)
Niektoré tie ceny sa mi zdajú príliš nízke ale viac krát som zabrázdil pri surfovaní do USA a ceny ma prekvapili-príjemne. Je to možné? Dokonca tam majú kontakt na českého dealera : lidka(z)motoconnection.cz
23. januára 2006 o 6:05 #65205milan3232Účastník (Participant)tlmic – hej, uz som to raz riesil – prevoz stoji strasne prachy, ale co je najlepsie, v USA maju zakon, podla ktoreho potrebujes na vyvoz motorky/ stvorkolky certifikat, ktory stoji straaasne prachy a je problem niekoho najst, kto ho moze vystavit. A tak sa stalo, ze chlapik kupil zanovnu stvorkolku v super stave za 1000USD, zacal vybavovat dovoz… a nechal ju tam…
22. februára 2006 o 10:53 #65206eXeBaTÚčastník (Participant)milan3232
Niečo na tom je. Mám kamaráta v USA a navrhol mi presne to, o čom píšeš, dovoz štvorkoliek a predaj na Slovensku. Práve kvôli tomu som sa tej myšlienky vzdal. Mám ďalšieho kamaráta, ktorý si chce odtiaľ priviesť novú Yamahu R1 a nechce si to nechať vyhovoriť z hlavy 😟
22. februára 2006 o 11:16 #65207tlmicÚčastník (Participant)Nemyslel som vyslovene na dovoz celej motorky, ale je mi podozrive ze napriklad ceny väčšiny ND su podstatne ale podstatne nizsie ako v Europe. Ked je rozdiel medzi predajcami 10% tak je to pochopitelne, ale vela cien je „deleno dva“ . Potom mi nie su jasne obchodne podmienky, marze a veci okolo cenotvorby co sa tyka EU a USA. Napriklad rafiky kôl ktore u nas stoja cca 25,000sk sa v USA v dealerskej sieti bezne predavaju o polovicku lacnejsie! To sa v EU pouzivaju take marze, alebo je rozdiel v nakupnych cenach???
22. februára 2006 o 11:27 #65208eXeBaTÚčastník (Participant)tlmic
Skôr by som povedal, že je to o marži. A na Slovensku to platí trojnásobne! Veď prečo by mi malo stačiť 10%, keď môžem mať 30%? Rýchlozbohatlíctvo 😟
22. februára 2006 o 23:38 #65209yagizaÚčastník (Participant)neviem ako na slovensku, ale v anglii ak si date nieco poslat z USA a odosielatel napise ze su to knihy alebo detske oblecenie, DPH neplatite 🙂
na slovensku sa tolko kusov jedneho vyrobku nepreda ako napr v amerike 😕
23. februára 2006 o 6:14 #65210PedritoÚčastník (Participant)yagiza s tým predajom máš pravdu, a nie všetko čo je na webe na stránkach – .com , sa dostane do EU. Firmy majú katalógy špecifikované pre USA a my môžeme iba snívať.
S tými detskými vecami je to véééľmi gút 🙂 🙂 tam u Vás 😀 😀
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.