Yamaha R6 padaky
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Yamaha R6 padaky
- Toto téma obsahuje 2 odpovede, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 9 rokmi, 5 mesiacmi od
monica5.
-
AutorPríspevky
-
16. januára 2016 o 11:21 #97429
N1sSm0
Účastník (Participant)Zdravim, chcem sa spytat kde sa montuju padaky ma Yamahu R6 r.v. 2000 ? Zistil som akurat ze bude treba zasahovat do kapotaze. Je to pravda ? ak hej kde sa vobec montuju teda ? Dakujem za rady
20. januára 2016 o 10:00 #97435przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Moc jogurťákov sa ti tu neozvalo, ani ja ním nie som.
No, čo som ja videl staršie R6-ky, tak to boli len hríbikové protektory a takmer bez výnimky boli montované cez vyvrtaný otvor v kapotáži, alebo teda boli na takom mieste, že práve kapotáž by nijak nechránili.
Najčastejšie priamo v mieste niektorej už existujúcej skrutky, ale videl som už pod kapotážou aj taký hliníkový roznášací „pavúk“ alebo trojuholník uchytený na viacerých bodoch – ale aj na ten pavúk bol montovaný hríbik cez dodatočne urobený otvor v plaste.Ak pogúgliš e-shopy (padací protektor, hríbik a tak), väčšinou sa udáva aj spôsob montáže, budeš mať aký-taký prehľad.
27. februára 2017 o 12:38 #97436monica5
Účastník (Participant)Tu u tých nemusíš zasahovať do kapotáže
https://www.motozem.sk/padaci-protektory-yamaha-yzf-600-r6-1999-2002-rj03-/ 🙂
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!