(začiatoník) Zháňam motorku 50 a pár rád
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › (začiatoník) Zháňam motorku 50 a pár rád
- Toto téma obsahuje 1 odpoveď, 2 hlasy, a bola naposledny upravená pred 9 rokmi, 2 mesiacmi od
Hruso25.
-
AutorPríspevky
-
24. marca 2017 o 21:56 #98115
MrRo
Účastník (Participant)Nazdar ludia
chcel by som sa vas opytat ci nahodou nema niekto na predaj motorku 50-ku co vyzera aj ako motorka nie ako skuter. (najlepsie okolie BA pripadne par km +-)
Chcel by som sa este opytat na par rad ohladne motorky ako to chodi co mat nejake rady, ci je to vobec tazke sa naucit jazdit a hlavne prehadzovanie rychlosti. Co sa tyka sevisu ake osetrenie to potrebuje ako mozem zimovat motorku a ako ju mozem skladovat. Tiez co sa tyka parkovania ked to necham zaparkovane vonku ci po prichode tam bude pripadne nejaka bezpecnost aka na tom byvam? Asi budete vediet lepsie mi poskytnut nejake rady ohladom tohto.
Dakujem
26. marca 2017 o 16:24 #98119Hruso25
Účastník (Participant)Ak nemáš kde motorku skladovať, tak to ani nerieš.
Ak vynechám Pionier/Mustang, tak v ponuke sú: Jawa 50 Dandy, Derby 50 Sendy, Honda XR, Aprília 50 RX/RS. Motor Minarelli am6.
Ja by som šiel do Simsona s51.
Plusy: široký výber, lacné a dostupné náhradne diely, opravitelnosť doma, relatívna spoľahlivosť, skoro motorka.
Mínusy: široký výber šrotov, lacné a nekvalitné diely, kvalitné ale drahé nemecké diely, málo dobrých strojov.
Simson je pre mňa srdcová záležitosť, preto ber môj príspevok s rezervou. 🙂 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
ZBERATEĽSKÝ SVÄTÝ GRÁL: BMW predstavuje limitovanú edíciu M 1000 RR Isle of Man TT!
TEST Benda Chinchilla 350 CVT: Mestský chuligán, ktorý posiela skútre do dôchodku
SÚBOJ GENERÁCIÍ: Nový Triumph Scrambler 900 vs. ikonická klasika Bonneville T100
BMW Vision K18: šesť valcov, šesť výfukov a drzosť, akú od Bavorov dlho nebolo
TEST Voge 625 DSX: Crossover, ktorý prešiel africkou školou odolnosti
Harley-Davidson štartuje sezónu 2026: Nový showroom v Bratislave a legendárna Experience Tour
PREČO JE KVALITNÉ PALIVO PRE MOTORKU DÔLEŽITÉ A AKÉ MÝTY KOLUJÚ MEDZI MOTORKÁRMI
Jawa Pérák 350: Súboj generácií, ktorý delí 70 rokov, ale spája jedna vášeň
CFMOTO MISSION MT 2026 už 9. mája
Kawasaki Versys 650 vs. 1100: Stačí stredná trieda na alpskú turistiku vo dvojici?
PREČO JE KVALITNÉ PALIVO PRE MOTORKU DÔLEŽITÉ A AKÉ MÝTY KOLUJÚ MEDZI MOTORKÁRMI
Kawasaki Versys 650 vs. 1100: Stačí stredná trieda na alpskú turistiku vo dvojici?
Jawa Pérák 350: Súboj generácií, ktorý delí 70 rokov, ale spája jedna vášeň
TEST Voge 625 DSX: Crossover, ktorý prešiel africkou školou odolnosti
BMW Vision K18: šesť valcov, šesť výfukov a drzosť, akú od Bavorov dlho nebolo
Harley-Davidson štartuje sezónu 2026: Nový showroom v Bratislave a legendárna Experience Tour
CFMOTO MISSION MT 2026 už 9. mája
ZBERATEĽSKÝ SVÄTÝ GRÁL: BMW predstavuje limitovanú edíciu M 1000 RR Isle of Man TT!
TEST Benda Chinchilla 350 CVT: Mestský chuligán, ktorý posiela skútre do dôchodku