Ženy a len ženy
- Toto téma obsahuje 36 odpovedí, 26 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 11 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Ženy a len ženy
Prišlo mi to e-mailom tak som to tam dal ,taku menšiu náplasť.
ZOMBY
FUJ ANI SOM TO NEMOHLA DOCITAT!
VRAT SA SPAT DO ZAKLADNEJ SKOLY A PREHODNOT SVOJ PRISTUP!
lindsay
ja už v škvolke som musel spavať osobytne lebo som sa tisol ku babam pod perinu :60: – prve skusenosti v rannom veku- chcel som byť ginekolog
/zaujimave že ma už od mala zaujimali spodné partie/ :77:
najlepšie že babenky sa robili že spia 😁
ďalši prispevok bude zo zakladky
:75:
ZOMBY :76:
ZOMBY
zlatko,si si pomylil rubriku!!!toto si mal zaradit do zbierky vtipov!!Ale dobre som sa na tom pobavila!
ked sa nad tym zamyslim funguje to tak 🤐
to nemá nič spoločné so základnou školou, Lindsay, to je realita… Ale veľa vecí z toho ty asi ešte nepoznáš. Ženy sú celko iné ako muži (aj keď niektoré jazdia na motorkách-aj ja). Niektoré časti toho príspevku sú dokonca vedecky dokázané. 😘
Eddy, pekné.
Som zvedavá, kto by sa o tých chlapov staral, keby nás nemali. Kto by im varil, pral, žehlil, upratoval, nakupoval, deti vychovával, kým oni pozerajú telku alebo chrápu na gauči, sú v krčme, u kamoša, alebo čítajú na WC-ku nekonečné články…
Edy 🙂 super kontruješ 😉
Zomby, tvoje životne skusenosti su smutné ale pochopiteľné 😛 😎 Vraj si celkom super chalan, tak ti prajem aby si raz stretol super babu čo ti tieto bludy vyvrati 😎
Chacky daj mu po ušiach 😁
ZOMBY diky, do dnes som si myslela ze tymi 2000 znakmi ktore su tu k dispozicii toho vela nepoviem 😁
eddy 1) chlapov fakt boli ked sedia s prekrizenymi nohami? 😀
2) gynekologicka prehladka vobec nie je prijemna… 😠
od nicku leila
all Vies ake je najsmutnejsie zvieratko na svete? Muz! A vies preco? Lebo ma prsia bez mlieka, vtaka bez kridel, vajcia bez skrupiny a miesky bez penazi. 80%zien sa uz nevydava lebo prisli na to, ze pre 60g klobasy sa nevyplaca chovat doma celu svinu
lov dalej 😉
Jedine plus tohoto prispevku je , že som konecne spoznal dalsich uzivatelov. Inak je to len kydanie hnoja.
To sa mi páči všetky tieto rady využijem pri hladaní trvalého vzťahu. 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |