Connect with us

Žiadam o pomoc pri výbere motorky

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Žiadam o pomoc pri výbere motorky

Zobrazujú sa 4 príspevky - 16 až 19 (z celkového počtu 19)
  • Autor
    neptun84
    Účastník (Participant)

Dikes borci za rady ktore mi pomozu

VladiB
    Účastník (Participant)

neptun84 Neber to tak dramaticky , dal si o sebe príliš málo info, čo s tou motorkou chceš robiť? Chodíš na okruhy? Používaš ju len na bežne jazdenie po našich cestách, alebo rád chodíš k moru – ďaleko, koľko máš najazdené, koľko pádov za sebou, máš aj babu za chrbtom?, Daj trochu viac informácii o sebe. Supersport je jeden z najkomplikovanejších bikov, väčšina majiteľov ani nedocení ich kvality , lebo sa to na bežnej ceste vôbec ani nedá. Malý príklad za všetko, poznám mnoho bikerov, ktorí sú na ceste ako z reťaze odtrhnutí, a zrazu som ich videl na okruhu, kedy tam boli prvý krát a vôbec z tej techniky nevedeli vyťažiť to na čo je určená. Kto k tomu ale má bunky veľmi rýchlo sa to naučí. Môj kolega je práve v týchto dňoch na okruhu v Katare na testovaní CBR1000RR a 600RR s ABS. Povieš načo to tam preboha dali? Možno práve na to, čo potrebuješ ty alebo väčšina ľudí, ktorí supersport používajú na každodennú potrebu.

No skús niečo viac o sebe a verím, že dostaneš mnoho dobrých rád.

AMIS
    Účastník (Participant)

GSXr

4maros4
    Účastník (Participant)

Podľa mňa sa musíš rozhodnúť sám.Ty budeš na nej jazdiť,a Ty musíš cítiť tú moto pod sebou.Na výstave som si sadol na viaceré motorky a jedna mi tak zapasovala-Suzuki GSR600,bola pre mňa ako ušitá,pohodlná na posed a tak.Takže si najprv vyskúšaj všetky a potom sa rozhodni. 🙂 😉

Zobrazujú sa 4 príspevky - 16 až 19 (z celkového počtu 19)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri