Žiadam o pomoc pri výbere motorky
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Žiadam o pomoc pri výbere motorky
- Toto téma obsahuje 18 odpovedí, 18 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 rokmi, 4 mesiacmi od
4maros4.
-
AutorPríspevky
-
18. decembra 2008 o 0:21 #81077
neptun84
Účastník (Participant)Dikes borci za rady ktore mi pomozu
20. decembra 2008 o 7:39 #81078VladiB
Účastník (Participant)neptun84 Neber to tak dramaticky , dal si o sebe príliš málo info, čo s tou motorkou chceš robiť? Chodíš na okruhy? Používaš ju len na bežne jazdenie po našich cestách, alebo rád chodíš k moru – ďaleko, koľko máš najazdené, koľko pádov za sebou, máš aj babu za chrbtom?, Daj trochu viac informácii o sebe. Supersport je jeden z najkomplikovanejších bikov, väčšina majiteľov ani nedocení ich kvality , lebo sa to na bežnej ceste vôbec ani nedá. Malý príklad za všetko, poznám mnoho bikerov, ktorí sú na ceste ako z reťaze odtrhnutí, a zrazu som ich videl na okruhu, kedy tam boli prvý krát a vôbec z tej techniky nevedeli vyťažiť to na čo je určená. Kto k tomu ale má bunky veľmi rýchlo sa to naučí. Môj kolega je práve v týchto dňoch na okruhu v Katare na testovaní CBR1000RR a 600RR s ABS. Povieš načo to tam preboha dali? Možno práve na to, čo potrebuješ ty alebo väčšina ľudí, ktorí supersport používajú na každodennú potrebu.
No skús niečo viac o sebe a verím, že dostaneš mnoho dobrých rád.20. decembra 2008 o 14:43 #81079AMIS
Účastník (Participant)GSXr
20. decembra 2008 o 15:00 #810804maros4
Účastník (Participant)Podľa mňa sa musíš rozhodnúť sám.Ty budeš na nej jazdiť,a Ty musíš cítiť tú moto pod sebou.Na výstave som si sadol na viaceré motorky a jedna mi tak zapasovala-Suzuki GSR600,bola pre mňa ako ušitá,pohodlná na posed a tak.Takže si najprv vyskúšaj všetky a potom sa rozhodni. 🙂 😉
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji