Connect with us

Žiadosť o pomoc

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Žiadosť o pomoc

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    crazyman
    Účastník (Participant)

Nájde sa niekto, čo by vedel občianske meno a adresu Furbyho? Telefón mám, no ten nedvíha. Poniektorí viete ako som chcel pomôcť začínajúcemu motorkárovi, no neoplatí sa. Je tomu tri roky čo som prejavil dôveru a chuť pomôcť. Pravdepodobne som prišiel o motorku a aj o peniaze.

Nie je mojím cieľom rozpútať búrlivú diskusiu či vzájomnú slovnú vojnu, len vyriešiť súkromný problém.

Ak by niekto vedel kde, alebo ako ho nájsť, tak mi dajte vedieť. Osobné údaje prosím na mail alebo poštu.

raptor
    Účastník (Participant)

Tak toto bude zaujímavé… naozaj nechceš povedať nič viac keď si už takto naznačil?

[linka]

MartineR
    Účastník (Participant)

Tiež som za osobné riešenie osobného sporu … 🙂

Jedine že by sa s dotyčným nedalo normálne baviť, potom nevidím problém to rozobrať aj verejne … či ?

Silwestrik
    Účastník (Participant)

crazyman neprisiel si o motorku,neboj 😉

crazyman
    Účastník (Participant)

No vyzerá to sľubne. 🙄

Asi sa mi podarí získať aspoň časť svojej moto a nasypať ju do kufra. 😠

Ďakujem všetkým zúčastneným za info. 👋

VladiB
    Účastník (Participant)

crazyman nenapínaj nás, o čo ide

Monty
    Účastník (Participant)

crazyman ….. skus sa spojiť so Šanim… myslím že u neho pracuje….. alebo pracoval…

Furby
    Účastník (Participant)

Takže po dlhšom čase a pár upozornení od známych som sem zavítal aj ja, keďže sa ma to asi týka a mal by som sa k tomu vyjadriť.

Crazyman dobre vieš ako to naozaj bolo, lebo z toho čo tu čítam vyzerám akurát tak ako maximálny ojebávač (koho som niekedy vyrobil nech sa páči veselo napísať). Ale tak ak to chceš takto riešiť, tak dobre vieš, že papierov som sa nikdy nedočkal, a to mi pôvodne nevadilo ani to že motorka doma pri skúšobnej jazde vypľula motorový olej cez airbox a chybu som nevedel identifikovať ani ja. Blbý som bol v tom, že som stále dúfal že niečo z toho bude a snažil som sa z toho urobiť leštenku. Však ja som pri nej strávil x hodín, ešte šťastie že som sa nepúšťal do GO motora a jediná investícia boli nové sviečky ktoré sú doteraz nepoužité v krabičkách. A ešte blbší som bol v tom, že zostala u mňa aj keď už bolo asi jasné po roku že papiere mať nebudem. No nevadí, ale ak si niekto myslí že z toho ja niečo mám tak jedine tak to že nič (okrem zaberania miesta). Najazdené to má asi tak o niečo vyše 1 km viac ako mala (kým nepustila olej) a odvtedy stojí s vybratým motorom a okolitými plastami. Bohužiaľ chcel som Ti to dať dokopy ako to bolo, aby som mal čisté svedomie, no jednoducho čas na to sa nikdy nenašiel a deň za dňom uteká. A to s tou časťou si neviem ako myslel, lebo ja o tom neviem že by som niekde niečo rozpredal alebo rozdal.

Neviem čo k tomu mám ešte dodať, zvyšok máš v SS.

Monty
    Účastník (Participant)

Furby ….. vidíš to je to len vec komunikácie ….. a všetko sa dá riešiť bez zbytočných naťahovačiek… 😕

VladiB
    Účastník (Participant)

Súhlasím s Montym, je to len vec komunikácie. OK, je po kauze, ale začalo ta napínavo.

ZOMBY
    Účastník (Participant)

Jednoduche pravidlo kupis – nefunguje vratis alebo reklamujes!!! Nezastavam sa ziadnej strany ale s ked ti crazyman daval – predaval moto proste ti chcel pomoct aspon pripadal mi uprimny (a ver ze bol po tom ako ho najsamlepsie hovada osrali s dovolenkou) a vedel ze to mas taske a ze si potencionalny motorkar dusou! ak sa nemilim vtedy si jazdil na jave alebo si este moto ani nemal.

3 roky je veru kopec casu a nezijete tak daleko od seba ze by ste to nemohli vyriesit niekde pri limonade.

ja mam vase cisla este spred 3 rokov ak su aktivne mozem vam ich poslat 😁

PS: takouto temou (osobnymi spormy) tu len zbytocne prerusujete seriu napinavich clankov a prispevkov o motorkach a motorkaroch o ktorom to tu vlastne setko je!!! 😁

😈

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri