Zvody na Suzuki TL 1000s
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Zvody na Suzuki TL 1000s
- Toto téma obsahuje 2 odpovede, 2 hlasy, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 6 mesiacmi od
matoTL.
-
AutorPríspevky
-
18. januára 2007 o 13:47 #71004
matoTL
Účastník (Participant)Nazdar,nevie mi niekto poradiť kde by som mohol kúpiť zvody na Suzuki TL 1000s v nejakej prijatelnej cene???Alebo kto to vyrába napr.na zakázku?dakujem.
19. januára 2007 o 7:31 #71005Lorenzo
Účastník (Participant)Maťo, poviem Ti, že na TL-ku zohnať zvody nie je jednoduché, viacmenej dosť zriedkavá motorka. Vyrobiť sa však dá všetko, ale lacné to však nebude, robia sa na zakázku, ale vravím, dá sa všetko.
Skús ale trochu potrápiť našich slávnych predajcov a servisákov značky Suzuki, oni sú vždy tý „najmúdrejší a najskúsenejší“.Veď sa to týka ich značky, teda by Ti mali aspoň poradiť. Ale poviem Ti rovno, odpovede sa dočkáš asi takej, že to nie je ich paleta pôsobenia. Teda po slôovensky povedané – kúp si motorku, zacvakaj a staraj sa, potom si už viacmenej neatraktívny zákazník. No, ešte servisné prehliadky, ale tomu ja neverím.
Ja to pohľadám a dám ti vedieť.19. januára 2007 o 16:16 #71006matoTL
Účastník (Participant)Dakujem ti,počul som že da sa to urobiť z nereze.Na jar idem dať Vipre tak by som dal aj zvody len je to problém… 😉
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Kove 800X GT (2026): Čína, ktorá dospela. Prekvapenie roka na strednom Slovensku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Kove 800X GT (2026): Čína, ktorá dospela. Prekvapenie roka na strednom Slovensku
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!