Odpoveď na: Zoznamka
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Zoznamka › Odpoveď na: Zoznamka
MajoOjam
Mebudem sa tu hadat o spotrebe ale keby som jazdil do 120km/h mozmo mam aj menej ako 4,5l s mojou vahou rcite :74: moja priemerna spotreba bola 5l a to vseci chalosi co spolu jazdime iba nechapali. Co sa tyka vykonu, bol som milo prekvameny pri 6tisic otackach je to naozaj raketka, a v 14,5 ma uz obmedzvac poriadne nakopne. Poviem ti tak ze ziadna 6-vka ma nemala sancu nechat, a to boli aj novsie rocniky. Na jednotke trocha rychlejsie otocim plyn a hned zadne :69: Chalos od ktoreho som ju kupil vyhral 1 miesto v sprinte. Mozno naozaj vydareny kus. Co sa tyka motoGP pozri sa do hystorie aka bola Kawasaki, aby si mal obraz. Nazabudaj ze niesme v GP a mame seriovky lol. Nebudem sa tu v zoznamke vybavovat a meditovat co je dobre a co je zle 100 ludi 100 chuti. K tej spotrebe, new moto podla skusenosti viem ze tie co maju vstrekovanie nevedia urobit pod 7 litrov kamarat ma zx-6r 2003 aj ten chalos s cbr6 F4 dalsi s RR mal 10l, je to dobre z hladiska nastavovania, ale s pohladu spotreby asi ine. Preco sa vlastne pozerat na spotrebu. Cim viac koni pri new moto asi nebude iba zo zeleza.

Yamaha Ténéré 700 Extreme 2024: Ultimátna Off-roadová zbraň

TEST BMW M1000XR vs S1000XR: cestovateľ s okruhovým bratom

POZVÁNKA na 15. výročie Customs of Slovakia 2025

Motocyklový intercom SCS – ktorý si vybrať a ako ho namontovať?

Triumph Speed Triple 1200 RS 2025

Harley-Davidson – novinky 2025

TEST Ducati Diavel V4 vs Triumph Rocket 3 Storm R: Súboj titánov

TEST Honda CB650R s e-clutch: veľký pomocník bez obmedzovania

Malé supermoto, more zábavy: KTM 125 SMC R a KTM 390 SMC R

TEST Husqvarna Svartpilen 801: štýlová žiletka v čiernom

Motocyklový intercom SCS – ktorý si vybrať a ako ho namontovať?

TEST Honda CB650R s e-clutch: veľký pomocník bez obmedzovania

Malé supermoto, more zábavy: KTM 125 SMC R a KTM 390 SMC R

Triumph Speed Triple 1200 RS 2025

TEST Ducati Diavel V4 vs Triumph Rocket 3 Storm R: Súboj titánov

Harley-Davidson – novinky 2025

POZVÁNKA na 15. výročie Customs of Slovakia 2025

TEST BMW M1000XR vs S1000XR: cestovateľ s okruhovým bratom