Zoznamka
- Toto téma obsahuje 113 odpovedí, 28 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 years, 2 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Zoznamka
ZOZNAMKA
SA TU DA AJ ZOZNAMIT?CHODI SEM VOBEC NIEKTO? 😁
ADALLICA
Ako sa ti páči ikonka pod nickom? Ženské pohlavie ju bude mať automaticky, chlapi si ju musia zaslúžiť 🙂
Ale ano chodime sem…ale skor kecame o nehodach ako o zenskych 🙂 ))
ADALLICA
Zoznamime sa? :62: Sice sa uz trocha pozname ale strasne malo. 🙄
eXeBaT
NO,PACI.VYZERA TO AKO NA DVERACH TOALIET 😀 A AKE MAS ESTE IKONKY? NO ALE TI SMAJLICI SU POP♥CI!!!! :74: KAM NA TO CHODIS?
Bemo
A NEMATE NEHODY SO ZENSKYMI? :37: JA VIEM,ZE O ZENSKYCH NEKECATE SO ZENSKYMI,ALE MEDZI SEBOU PRI PIVE,ZE JE TO TAK? 😁
ADALLICA
Je to presne ako hovoris…ty mas dake moto?Ak ano ake?
Ak nie ake sa ti pacia :60:
kawamiro
MOZME SA ZOZNAMIT,PRECO NIE?
😁 JA UZ ANI NEVIEM,AKO SA TO ROBI. ☹️
Bemo
NIE,NEMAM 😠 PACIA SA MI SPORTOVE.CHCELA BY SOM TO SKUSIT NA BUD.ROK S NEJAKYM NSR DROBCOM.CO MYSLIS? :29:
ADALLICA
Ikoniek mám niečo cez 2000, ale nedajú sa uverejniť všetky. Postupne ich opäť budem pridávať 😉
Ak chceš, pošli mi emailom nejakú, ktorú chceš namiesto tej "WC" ikonky, ktorú máš pod nickom :riť:
ADALLICA
Nsr-ko by bolo akurat pre teba …na zaciatok dobre…. :76:
Postupne by si nabrala par skusenosti a jazdievala s nami zrazy ,co hovoris? :31:
Bemo
NO TO VIES,ZE ANO. 😛 SOM SI POVEDALA,ZE SA AJ DIABLOVI :76: UPISEM A SKUSIM TO.BUD SA ZABIJEM ALEBO MI TO POJDE 😁 AKU MAS YAMAHU? :29:
eXeBaT
CO TAK NIECO MILE A SEXY? :64: KED JA SAMA NEVIEM.TO JE HROZNE,ZE?A AKO VAM MAM POSIELAT PUSY,HM? ♥
ADALLICA
Pridal som ti na to jedného smajlíka, tzv. "Adallicin cmukáčik" – 😘
… a ešte pár ďalších.
eXeBaT
NO DAKUJEM,TY SI MOJ MILACIK,UZNAVAM TA :81: AJ JA MAM NEJAKE FAJN,AKO TO TAM DAVAS? ♥♥♥
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |