Connect with us
Triumph Tiger Expedition Pack

Odpoveď na: Máte predstavu, aká je dlhá brzdná dráha?

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Máte predstavu, aká je dlhá brzdná dráha? Odpoveď na: Máte predstavu, aká je dlhá brzdná dráha?

duggo
Účastník (Participant)

🙄 no ty vole , co si tu clovek neprecita . 😁 😁

otvoreny kanal v 40km/h rychlosti 😁 o tom by som vam mohol rozpravat do vecera . Ked uz tak na endure 21palcove predne koleso je samzrejmost a to by ste este dostali taku supu so vajeca ruk 😁 ze by ste to rozdychavali zopar minut .osobna skusenost 😁 😁

tak isto mam skusenos s jamou na Ducati .. posed ako obkrocmo na zabradli dolu hlavou , prekvapila ma jedna jama ,lepsiepovedane kanal co bol pod urovnou vozovky , nie moc ale bol , isiel som urcite viac ako 40 . No bolo to dost tvrde , ze by som to preletel 🙄 to sa povedat neda .

mi sme na vylete po Rumunsku a Bulharsku prelietavali taketo jamy asi 80tkou to uz slo aj bez nasledkov … len stacilo odlahcit trocha moto , troska poskocit na stupackach a neni problem a potom pruzit v kolenach a kukat do spetakov ci si nestratil kufor .

to o tom preklzavani kolesa je samozrejmost ! ved je tam odpor …nehovor mi raptor ,ze si to nevedel lebo prestanem s tebou spavat😛 😁 😁 je to predca logicke . preto aj tachometer ma volaku odchilku ,ked ti tychlost to mera podla otacok motora .

dalsie otazky 😎

Partneri