Odpoveď na: Máte predstavu, aká je dlhá brzdná dráha?
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Máte predstavu, aká je dlhá brzdná dráha? › Odpoveď na: Máte predstavu, aká je dlhá brzdná dráha?
🙄 no ty vole , co si tu clovek neprecita . 😁 😁
otvoreny kanal v 40km/h rychlosti 😁 o tom by som vam mohol rozpravat do vecera . Ked uz tak na endure 21palcove predne koleso je samzrejmost a to by ste este dostali taku supu so vajeca ruk 😁 ze by ste to rozdychavali zopar minut .osobna skusenost 😁 😁
tak isto mam skusenos s jamou na Ducati .. posed ako obkrocmo na zabradli dolu hlavou , prekvapila ma jedna jama ,lepsiepovedane kanal co bol pod urovnou vozovky , nie moc ale bol , isiel som urcite viac ako 40 . No bolo to dost tvrde , ze by som to preletel 🙄 to sa povedat neda .
mi sme na vylete po Rumunsku a Bulharsku prelietavali taketo jamy asi 80tkou to uz slo aj bez nasledkov … len stacilo odlahcit trocha moto , troska poskocit na stupackach a neni problem a potom pruzit v kolenach a kukat do spetakov ci si nestratil kufor .
to o tom preklzavani kolesa je samozrejmost ! ved je tam odpor …nehovor mi raptor ,ze si to nevedel lebo prestanem s tebou spavat😛 😁 😁 je to predca logicke . preto aj tachometer ma volaku odchilku ,ked ti tychlost to mera podla otacok motora .
dalsie otazky 😎
Moto Guzzi V85 Strada: stará škola, nový charakter
BENDA 2026: Dark Flag 950, Rock 707 a Rock 250 CVT
Inovácie pre Moto Guzzi 2026 – nové farby pre V7, V85 a Stelvio
Čínske motorky: nové mená, veľké ambície
EICMA 2025 – BMW, Ducati, Triumph, Aprilia, Moto Guzzi a Vespa
Benelli TRK 602 X (2025): Nová generácia dobrodružstva
Novinky motocyklov Aprilia 2026 z EICMA 2025
Reportáž EICMA 2025: Japonský štvorlístok naživo
DUCATI HYPERMOTARD V2 (2026) – hyper sranda s véčkom
Novinky Honda z EICMA 2025: V3R, nový tourer, elektrika a niečo k tomu
Kawasaki KLE500 (2026): Návrat legendy pre nové dobrodružstvá
Čínske motorky: nové mená, veľké ambície
BENDA LFC 700: extravagantný futuristický cruiser, za dobrý peniaz
Honda XL750 Transalp (2025): ľahké dobrodružstvo, veľký záber
Reportáž EICMA 2025: Japonský štvorlístok naživo
Kawasaki Z650 S (2026): nový postoj, ostrejší výraz, stále ľahká
Yamaha Ténéré 700 World Raid 2026: viac kontroly, dlhší dojazd, rovnaké dobrodružstvo
Triumph Trident 800: nový trojvalcový roadster s veľkým apetítom na zákruty
BENDA 2026: Dark Flag 950, Rock 707 a Rock 250 CVT