Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 3. moto-stretnutie Hriňovských holopupkárov
superflanker kedze je jasne ze ja by som sa tam asi nedostal 🙂 mozem si aspon to tricko objednat 😁 bol som na prvom rocniku a bolo super !
superflanker minuly rok sa mi nepodarilo prist, tak (mozno nastastie) netusim, v com bol problem. no rok predtym nam s hovadami bolo absolutne super …
ZOMBY : preco by si sa tam nemal dostat?
MartineR : nehovorim, ze bol nejaky zasadny problem, tento rok to nebude, pretoze nestihame a na druhy to bude troska iinak, pretoze par jedincov (vacsinou) z blizkeho okolia sa nespratalo do koze.
superflanker … tak sa vidíme na trúbatech víkende … 👋
No pekne teda 🙁
Skoda, tak som sa tešil…Bol som účastníkom oboch ročníkov, verme teda, že ten tretí po ročnej pauze bude minimálne tak dobrí ako predchádzajúce dva resp. ešte lepší…Držím palce…
Bubo tak zaimprovizujeme u mňa na dvore, stíhač flankero dostane čestnú pozvánku a ako minulý rok, konzumivo podľa vlastnej potreby, spánok v stane , oheň a drevo zasponzorujem a svetlo na terase tiež. Pod heslom Hovadá na ranči sa vidíme aj tento rok a tajomník Šani s Doctorom zabezpečia výber účastníkov 😉 a termín najebania 😉 Kerákoľvek sobota a nedeľa vopred oznámená mi vyhovuje. Z bezpečnostných dôvodov posunieme chlastací stôl o dvadsať až päťdesiat metrov ďalej od terasy 😈 Guláš bude variť Martiner a Slon bude kýchať na dobrú noc….
….vstupné hrsť trávy (nehulitelnej ale saditeľnej )preferujem lúčnu zmes 😁
AMIS aj Cannabis sativa je saditeľné, ba dokonca až siate 🤣
Furby ….. ale jaký si ty pestovateľ….. a botanik…… no ty sa nezdáš…. 😁 😁 😁
AMIS … a ty nešpekuluj…… tráva ako tráva….. 😁 .. budeš častejšie kosiť….
No AMIS budeš mať plno,Slona videl málokto kýchať 🙄 😁
Tento rok som sa chcel zúčastniť, no neva. Na rok to bude možno o to lepšie.
O to viac sa budem snažiť zúčastniť v Levočskej doline. Aj ked sa mi to zhustilo na každý veekend tak ešte uvidím čo a ako. 😉
Skoda…uz som zacal s kapelou nacvicovat nejake motosongy 😁 😁
😟 A ja som sa už tešila, že zase vyhrám nejakú funkčnú osušku v daždivej tombole… no nič, len dúfam, že o rok to bude o to lepšie… už teraz sa teším… nie je to predčasne? 😁
Druhy rocnik bol super 😀 Aj po dazdi jogurty padali 😎 ze furby 😛
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |