Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,461 až 5,475 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    zefototh
    Účastník (Participant)

Šak na to sme tu. 😁  😉

zefototh
    Účastník (Participant)

Yoffo ne mysli si. Fčera som videl matorkára na goldvingu, až som mu trochu závidel, fakt bolo pekne. 🙂

zefototh
    Účastník (Participant)

A bobolák sa ani nepochválil že má novú motorku, kua jenna. 😶

ahojko
    Účastník (Participant)

Pri tej YoffoOzrute sa to zdalo ako skutrik,…. 😈 
    Co je to?

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 To nie je nová mašina, Bobovci to majú už dávno. Keď bol Bobov brat Miro doma z Jueséj, Bobo ho nútil na ňom jazdiť krížom-krážom cez Slovensko, pričom on, sám veľký Bobo, ako hostiteľ, machroval na svojom Harley… 😈 

Ebénci aj s takým bratom… 😈

Pritom má Miro v Amerike FatBoya tiež, akurát ten je nikdy nepadnutý ( 😈  ) a červený…

Ilustračná snímka:

yoffo
    Účastník (Participant)

Šeccko ví, šeccko si pamatá,  šeccko videl, šade ból, šeccko prezradí, Márha Jenna Papiuánska Iszinskaja. 😁  😁  😁  😁  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😇 Yoffo, veď sa môžeme aj hádať, keď chceš… Aj keď u nás doma vonia všetko pár dní nádhernou prírodnou čečinou, nerád by som to zamoril…  😁 😘

Nemyslím, že som niečo prezradil, len som reagoval na Zefa, že sa Bobo nepochválil s novou motorkou… 😉

bobolak
    Účastník (Participant)

Kua yoffo papi ma už davno odhalil kua jenna akosi ma dlhu pameť asi mu musím klepnúť po pamäti(alebo serveri?) marha jenna ….kua mlhoš šak ja nehovorím že mám iQ 150 ale aj tak sa mi totok najvác lubi

Mlhos
    Divák (Spectator)

No ked si mi chcel pokazit vianoce tak sa ti to nepodarilo iba si sa vyskrtol nielen zo zoznamu priatelov ale aj znamych na kopu hnoja k Mishkovi a dalsim primitivom

Mishko
    Účastník (Participant)

Bobo, tak a si v prdeli.
    A este bude aj zaloba.
    Rovno sa chod obesit, tvoj zivot prave stratil zmysel.

WIKINO
    Účastník (Participant)

Dobré ránko. Dnes vinšujem všetkým Štefanom, Števkom, Pištom  ktorých poznám aj nepoznám . Hlavne zdravie , šťastie  a veľa pohodových kilometrov bez škrabancov na moto a tele. 😘 
     Idem pohladať žobráka a drotára , lebo som ich dlhšiu dobu nevidel. Pozrem čo im doniesol Ježiško . Ja už mám obuté nové ponožky a trenky Adidas , vpredu žltý a vzadu hnedý pás. 😁 
    Vika je v službe aspoň sa nebudem prežierať a pojdem do prírody.Aby som nezabudol. Raňaječky kavej, saláma a hlavne pirula.
    Bobo ak sa po tom tvojom prúsere stretneš s predsedom na IK GTX tak daj vedieť, už som sa pol roka nezúčastnil. Prídem na kuk.Budelár mám nazbrojený. 🙂

Bopsik
    Účastník (Participant)

Bobolack zabrnkal na najcitlivejsiu strunu.  😈

bobolak
    Účastník (Participant)

Dobré ranko,kua mlhoš,až tak tvrdo ma trestáš?? 😶 šak ty si začal a to takto“““IQ nezabralo tak polopatisticky aby aj Bobolak pochopil „

ale šak čo,aj ja si ťa vygumujem z kamošov 😈 ,ale beatku nye, 😛  😛  a teraz aj vinš šetkým pištom, štefanom aby sa ešte dlho tak volali (s pov.orla 👍 )

yoffo
    Účastník (Participant)

😁 Dobré ráno 😇 

Som si dlho nevedel spomenúť na to priezvisko . 😶 
    Až teraz mi došlo.
    Na Sviatky Vianočné.

PRIMITÍV.

PASUJE.

Bobo, Mali by sme dať Inkvizičný Tribunál, lebo GTX Banda sa nevie vmestiť do (pred)kožky.
    Dáme to šeccko do želiez a bude.
    Odporúčal by som tak okolo 11 vo fajčárni vella Gamba a potom povozíme
    po Habsburgskej Monarchíji  a tak……. 😁 

4x smajl
    1x papik 😈 
    mórseyoffka nix.

bobolak
    Účastník (Participant)

No čo už,som bol povýšeny na mishkovu uroveň a jemu podobným,som v renolte až po uši,a ty sa chceš so mnou stretnúť??šak ťa šecci odvrhnú a ja sám neviem čo ďalej s mojim biednym životom,to asi si hodím tu slučku,nechcem mať na svedomí aj teba,ale keď to ceš riskuvať svoju povesť tak teda dójdem na to kafíčko v gambocaffé v 11oozulu smajle žadne,morse ništ

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,461 až 5,475 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri