40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
25. decembra 2013 o 19:27 #89859
zefototh
Účastník (Participant)Šak na to sme tu. 😁 😉
25. decembra 2013 o 19:30 #89860zefototh
Účastník (Participant)Yoffo ne mysli si. Fčera som videl matorkára na goldvingu, až som mu trochu závidel, fakt bolo pekne. 🙂
25. decembra 2013 o 19:35 #89861zefototh
Účastník (Participant)A bobolák sa ani nepochválil že má novú motorku, kua jenna. 😶
25. decembra 2013 o 19:44 #89862ahojko
Účastník (Participant)Pri tej YoffoOzrute sa to zdalo ako skutrik,…. 😈
Co je to?25. decembra 2013 o 20:01 #89863przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 To nie je nová mašina, Bobovci to majú už dávno. Keď bol Bobov brat Miro doma z Jueséj, Bobo ho nútil na ňom jazdiť krížom-krážom cez Slovensko, pričom on, sám veľký Bobo, ako hostiteľ, machroval na svojom Harley… 😈
Ebénci aj s takým bratom… 😈
Pritom má Miro v Amerike FatBoya tiež, akurát ten je nikdy nepadnutý ( 😈 ) a červený…
Ilustračná snímka:
25. decembra 2013 o 20:35 #89864yoffo
Účastník (Participant)Šeccko ví, šeccko si pamatá, šeccko videl, šade ból, šeccko prezradí, Márha Jenna Papiuánska Iszinskaja. 😁 😁 😁 😁 😁
25. decembra 2013 o 21:01 #89865przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😇 Yoffo, veď sa môžeme aj hádať, keď chceš… Aj keď u nás doma vonia všetko pár dní nádhernou prírodnou čečinou, nerád by som to zamoril… 😁 😘
Nemyslím, že som niečo prezradil, len som reagoval na Zefa, že sa Bobo nepochválil s novou motorkou… 😉
25. decembra 2013 o 21:52 #89866bobolak
Účastník (Participant)Kua yoffo papi ma už davno odhalil kua jenna akosi ma dlhu pameť asi mu musím klepnúť po pamäti(alebo serveri?) marha jenna ….kua mlhoš šak ja nehovorím že mám iQ 150 ale aj tak sa mi totok najvác lubi
25. decembra 2013 o 23:35 #89867Mlhos
Divák (Spectator)No ked si mi chcel pokazit vianoce tak sa ti to nepodarilo iba si sa vyskrtol nielen zo zoznamu priatelov ale aj znamych na kopu hnoja k Mishkovi a dalsim primitivom
26. decembra 2013 o 4:06 #89868Mishko
Účastník (Participant)Bobo, tak a si v prdeli.
A este bude aj zaloba.
Rovno sa chod obesit, tvoj zivot prave stratil zmysel.26. decembra 2013 o 7:09 #89869WIKINO
Účastník (Participant)Dobré ránko. Dnes vinšujem všetkým Štefanom, Števkom, Pištom ktorých poznám aj nepoznám . Hlavne zdravie , šťastie a veľa pohodových kilometrov bez škrabancov na moto a tele. 😘
Idem pohladať žobráka a drotára , lebo som ich dlhšiu dobu nevidel. Pozrem čo im doniesol Ježiško . Ja už mám obuté nové ponožky a trenky Adidas , vpredu žltý a vzadu hnedý pás. 😁
Vika je v službe aspoň sa nebudem prežierať a pojdem do prírody.Aby som nezabudol. Raňaječky kavej, saláma a hlavne pirula.
Bobo ak sa po tom tvojom prúsere stretneš s predsedom na IK GTX tak daj vedieť, už som sa pol roka nezúčastnil. Prídem na kuk.Budelár mám nazbrojený. 🙂26. decembra 2013 o 7:31 #89870Bopsik
Účastník (Participant)Bobolack zabrnkal na najcitlivejsiu strunu. 😈
26. decembra 2013 o 8:36 #89871bobolak
Účastník (Participant)Dobré ranko,kua mlhoš,až tak tvrdo ma trestáš?? 😶 šak ty si začal a to takto“““IQ nezabralo tak polopatisticky aby aj Bobolak pochopil „
ale šak čo,aj ja si ťa vygumujem z kamošov 😈 ,ale beatku nye, 😛 😛 a teraz aj vinš šetkým pištom, štefanom aby sa ešte dlho tak volali (s pov.orla 👍 )
26. decembra 2013 o 8:42 #89872yoffo
Účastník (Participant)😁 Dobré ráno 😇
Som si dlho nevedel spomenúť na to priezvisko . 😶
Až teraz mi došlo.
Na Sviatky Vianočné.PRIMITÍV.
PASUJE.
Bobo, Mali by sme dať Inkvizičný Tribunál, lebo GTX Banda sa nevie vmestiť do (pred)kožky.
Dáme to šeccko do želiez a bude.
Odporúčal by som tak okolo 11 vo fajčárni vella Gamba a potom povozíme
po Habsburgskej Monarchíji a tak……. 😁4x smajl
1x papik 😈
mórseyoffka nix.26. decembra 2013 o 8:59 #89873bobolak
Účastník (Participant)No čo už,som bol povýšeny na mishkovu uroveň a jemu podobným,som v renolte až po uši,a ty sa chceš so mnou stretnúť??šak ťa šecci odvrhnú a ja sám neviem čo ďalej s mojim biednym životom,to asi si hodím tu slučku,nechcem mať na svedomí aj teba,ale keď to ceš riskuvať svoju povesť tak teda dójdem na to kafíčko v gambocaffé v 11oozulu smajle žadne,morse ništ
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji