Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,646 až 9,660 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    theo
    Účastník (Participant)

Vilo, z tej helikopotvory si určite dojil lieh, a spušťal si ho dole listom.  😁

maguma
    Účastník (Participant)

Theo, ty mááárha, vyhral si najväčší púchov, iba si ho musiš z blavy dopraviť domov na vlastné náklady 😈 😈  😁  😁 

tukan, to čo je vonku, je slzavé údolie, na zaplakanie a na dlhú debatu, dohodni sa z theom, že pol mesiaca bude púchov u teba, a pol u thea, budete mať tzv. striedavú starostlivosť 😈  😈  😈  😁  😁

josi
    Účastník (Participant)

Keďže ja fotku 54 nemám zakázanú – že by královská hriadeľ z Jawy 500 OHC?

czody
    Účastník (Participant)

Hlásim sa aj ja o jednu z tych vytuzenych cien  😁 

Lietadlo s nosom v modrej metalíze – MIG 19  😉  

no a je to prvé nadzvukové lietadlo  😛

Tá polná kuchyna sa vola PK-26H pre 50 až 150 hladošov  🙂

kingston
    Účastník (Participant)

Protestujem,

czody ty márha to nevieš že si zo súťaže jakožto dobre informovaný a blízky k téme súťaže z nej autómaticky vylúčený hááá ?? 😈  😈  😁 

žiadna cena a punktum, vilibácsi konaj vo veci bitte.

kavis
    Účastník (Participant)

Kurňa a som v perdeli že som sa sem tak neskoro pripojil a odpovede padli ale aj tak pridám trochu takže ten lieh čo dojil Vilo bol určený na odmrazovanie listov rotora keď sa začala na nich vo výškach vytvárať námraza a tie modré trubky ano boli určené na vzduchové štartovanie motora a bolo určené ako hlavné a záložné bolo elektrické štartovanie a tank mal dynamoštartér.  😇

maguma
    Účastník (Participant)

Kavis, ty si nejaký moc múdry 😈  😈  😈 môžeš si pripísať tradičné ceny 😁  😁 duplu 😁 

kingston, igen, už bol podaný návrh na IT GTX a tí ho už dajú do laty 😈  😈  😁  😁 asi bude druhý súboj titánov 😈  😁 

czody
    Účastník (Participant)

Som pripravený na latu  😛 

Titán nem Titán, sú-bojovať s Bobom sa musí  😈

Mlhos
    Divák (Spectator)

A pre mna su to iba haraburdy co mali byt davno prehnane cez vysoku pec 
    z hodin ma zaujimaju iba rucicky a na digitalnych pismena

kingston
    Účastník (Participant)

Gutenabend, dnesny rychloprepad v magumovciach dopadol mimoriadne gut.
    Najprv som mal trojprstovu maharadza kaffe – hrozienko  👍
    Po bleskovom presune z krusoviec do zocharoviec ma privital nadmjr. Ronyslav kratkym ale o to hlasnejsim prihovorom a ked zistil ze som nejedly tak raznym krokom odpochodoval cez devetarnu na ulicu.
    No a potom obhliadka zahrady, vynikajuca kapustnica a Birel, vdaka magumovci  👍  👍

maguma
    Účastník (Participant)

Tu sú dva obrázky s trasou výkopu pre uloženie kábla na Lojzovom ranči, sľúbil som, že mu pomôžeme s týmto výkopom na ďalšom ČULe 2014/2. Zohnal som dva šticháre (úzke rýle na výkopy rýh) a zostáva už iba určiť termín podujatia. Pre tých čo nechápu na čo je tam tá červená čiara, tadiaľ budú kopať 😈  😈  😈  🙂  😁  😁 

P.S. počas podujatia bude odveta súboja titánov 😇  😇  😈  😈 ale až po výkope 🙂  🙂 

tadiaľto vedie trasa „A“

toto je trasa „B“ s prípojom na trasu „A“

Kopáči všetkych krajov hláste sa 😁 😁 

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja si ešte pamätám na knižky Zakl. ř 1, 2 a pod.

czody
    Účastník (Participant)

Ja ako bigoš poľný, vzduchom chladený sa hlásim do kopáčskej služby  😈 

Samozrejme svoju vernú družbu beriem zo sebou  😉

Ináč v minulosti boli Zákl – 1, 2, 3 z toho platí už len Zákl-2 to jesť Cvičebný poriadok (Poradová príprava). Všetky ostatné základné veci sú v rôznych nariadeniach, ktoré vydali rôzny Náčelníci GŠ, ministri a podobný…. Takže odvtedy je v tom riadny bordel, akože autokratickom systéme kvázi demokracia….

kingston
    Účastník (Participant)

Este bolo aj taķe ze Prirucka pro poddustojniky. 

krampus
    Účastník (Participant)

Ako vidím, bigošpádlo nedoznalo ani v súčasnej supermodernej SK-army žiadnych zmien. 😁 

Gratulácia do českých luhů a hájů, tomu kikiríkovi nakoniec zakrútili krkom. 👍 

Hlásim sa ako technik BOZP, budem prísne dozerať, či kopáči dodržujú pitný režim a bezpečnostné prestávky a tak… 😈 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,646 až 9,660 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri