40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
20. mája 2014 o 8:03 #95263
theo
Účastník (Participant)Vilo, z tej helikopotvory si určite dojil lieh, a spušťal si ho dole listom. 😁
20. mája 2014 o 8:33 #95265maguma
Účastník (Participant)Theo, ty mááárha, vyhral si najväčší púchov, iba si ho musiš z blavy dopraviť domov na vlastné náklady 😈 😈 😁 😁
tukan, to čo je vonku, je slzavé údolie, na zaplakanie a na dlhú debatu, dohodni sa z theom, že pol mesiaca bude púchov u teba, a pol u thea, budete mať tzv. striedavú starostlivosť 😈 😈 😈 😁 😁
20. mája 2014 o 8:58 #95267josi
Účastník (Participant)Keďže ja fotku 54 nemám zakázanú – že by královská hriadeľ z Jawy 500 OHC?
20. mája 2014 o 9:11 #95269czody
Účastník (Participant)Hlásim sa aj ja o jednu z tych vytuzenych cien 😁
Lietadlo s nosom v modrej metalíze – MIG 19 😉
no a je to prvé nadzvukové lietadlo 😛
Tá polná kuchyna sa vola PK-26H pre 50 až 150 hladošov 🙂
20. mája 2014 o 9:35 #95272kingston
Účastník (Participant)Protestujem,
czody ty márha to nevieš že si zo súťaže jakožto dobre informovaný a blízky k téme súťaže z nej autómaticky vylúčený hááá ?? 😈 😈 😁
žiadna cena a punktum, vilibácsi konaj vo veci bitte.
20. mája 2014 o 10:01 #95274kavis
Účastník (Participant)Kurňa a som v perdeli že som sa sem tak neskoro pripojil a odpovede padli ale aj tak pridám trochu takže ten lieh čo dojil Vilo bol určený na odmrazovanie listov rotora keď sa začala na nich vo výškach vytvárať námraza a tie modré trubky ano boli určené na vzduchové štartovanie motora a bolo určené ako hlavné a záložné bolo elektrické štartovanie a tank mal dynamoštartér. 😇
20. mája 2014 o 10:36 #95276maguma
Účastník (Participant)Kavis, ty si nejaký moc múdry 😈 😈 😈 môžeš si pripísať tradičné ceny 😁 😁 duplu 😁
kingston, igen, už bol podaný návrh na IT GTX a tí ho už dajú do laty 😈 😈 😁 😁 asi bude druhý súboj titánov 😈 😁
20. mája 2014 o 12:27 #95278czody
Účastník (Participant)Som pripravený na latu 😛
Titán nem Titán, sú-bojovať s Bobom sa musí 😈20. mája 2014 o 15:16 #95280Mlhos
Divák (Spectator)A pre mna su to iba haraburdy co mali byt davno prehnane cez vysoku pec
z hodin ma zaujimaju iba rucicky a na digitalnych pismena20. mája 2014 o 19:24 #95282kingston
Účastník (Participant)Gutenabend, dnesny rychloprepad v magumovciach dopadol mimoriadne gut.
Najprv som mal trojprstovu maharadza kaffe – hrozienko 👍
Po bleskovom presune z krusoviec do zocharoviec ma privital nadmjr. Ronyslav kratkym ale o to hlasnejsim prihovorom a ked zistil ze som nejedly tak raznym krokom odpochodoval cez devetarnu na ulicu.
No a potom obhliadka zahrady, vynikajuca kapustnica a Birel, vdaka magumovci 👍 👍20. mája 2014 o 19:51 #95284maguma
Účastník (Participant)Tu sú dva obrázky s trasou výkopu pre uloženie kábla na Lojzovom ranči, sľúbil som, že mu pomôžeme s týmto výkopom na ďalšom ČULe 2014/2. Zohnal som dva šticháre (úzke rýle na výkopy rýh) a zostáva už iba určiť termín podujatia. Pre tých čo nechápu na čo je tam tá červená čiara, tadiaľ budú kopať 😈 😈 😈 🙂 😁 😁
P.S. počas podujatia bude odveta súboja titánov 😇 😇 😈 😈 ale až po výkope 🙂 🙂

tadiaľto vedie trasa „A“
toto je trasa „B“ s prípojom na trasu „A“Kopáči všetkych krajov hláste sa 😁 😁
20. mája 2014 o 19:54 #95286Bopsik
Účastník (Participant)Ja si ešte pamätám na knižky Zakl. ř 1, 2 a pod.
20. mája 2014 o 20:16 #95288czody
Účastník (Participant)Ja ako bigoš poľný, vzduchom chladený sa hlásim do kopáčskej služby 😈
Samozrejme svoju vernú družbu beriem zo sebou 😉

Ináč v minulosti boli Zákl – 1, 2, 3 z toho platí už len Zákl-2 to jesť Cvičebný poriadok (Poradová príprava). Všetky ostatné základné veci sú v rôznych nariadeniach, ktoré vydali rôzny Náčelníci GŠ, ministri a podobný…. Takže odvtedy je v tom riadny bordel, akože autokratickom systéme kvázi demokracia….
20. mája 2014 o 20:19 #95290kingston
Účastník (Participant)Este bolo aj taķe ze Prirucka pro poddustojniky.
20. mája 2014 o 20:48 #95292krampus
Účastník (Participant)Ako vidím, bigošpádlo nedoznalo ani v súčasnej supermodernej SK-army žiadnych zmien. 😁
Gratulácia do českých luhů a hájů, tomu kikiríkovi nakoniec zakrútili krkom. 👍
Hlásim sa ako technik BOZP, budem prísne dozerať, či kopáči dodržujú pitný režim a bezpečnostné prestávky a tak… 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji